Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ofis Manzaranız ile 500 TL Kazanabilirsiniz

Ofis Tekin Exclusive’in #ofistekimanzaram etiketiyle başlattığı 500 TL değerinde hediye çeki ödüllü sosyal medya yarışmasında başvuru süresi gelen büyük ilgi üzerine 27 Temmuz’a uzatıldı

yapi.com.tr
Ofis Manzaranız ile 500 TL Kazanabilirsiniz

Ofis Tekin Exclusive’in 'ofistekimanzaram' etiketiyle başlattığı ve ofis manzarasını Facebook ve Instagram üzerinden paylaşan şanslı 2 kişinin 500 TL değerinde hediye çeki kazanacağı yarışmada başvuru süresi 27 Temmuz’a uzatıldı.

Ofis Tekin Exclusive’in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, ofis çalışanlarının gördükleri manzaranın iş verimine büyük etkisi olduğunu bildiklerini ifade ederek, bu kapsamda 8 Mayıs’ta başlayan #ofistekimanzaram yarışmasının beklediklerinin de üstünde ilgi gördüğünü kaydetti. Bu ilgiye duyarsız kalmayarak yarışmanın başvuru süresini uzatmaya karar verdiklerini bildiren Tekin, “Çalışanları iş stresi ve yorgunluğundan biraz olsun sıyırmak için başlattığımız #ofistekimanzaram etiketli yarışmaya onlarca fotoğraf geldi. Biz de yarışmanın başvuru süresini 27 Temmuz’a uzatma kararı aldık” dedi.

Katılım için tek şartın Ofis Tekin sosyal medya hesaplarını takip etmek olduğu yarışma kapsamında, Facebook ve Instagram üzerinden ‘ofistekimanzaram’ etiketiyle çalışırken gördüğü manzarayı paylaşanlar arasından şanslı 2 kişi, Ofis Tekin Exclusive’den 500 TL değerinde hediye çeki kazanacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ofis-manzaraniz-ile-500-tl-kazanabilirsiniz_132191.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!