Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

OSBDER Teşvik Paketini Olumlu Buldu

Organize Sanayi Bölgeleri Derneği (OSBDER) Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, Yeni Teşvik Kanunu'nun henüz Bakanlar Kurulu'nda görüşülmediği için bazı bölümlerinin değiştirilebileceğini belirterek, buna karşın paketi genel hatlarıyla olumlu bulduklarını bildirdi.

yapi.com.tr / AA
OSBDER Teşvik Paketini Olumlu Buldu

Organize Sanayi Bölgeleri Derneği (OSBDER) Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, Yeni Teşvik Kanunu'nun henüz Bakanlar Kurulu'nda görüşülmediği için bazı bölümlerinin değiştirilebileceğini belirterek, buna karşın paketi genel hatlarıyla olumlu bulduklarını bildirdi. Tuncay, yaptığı yazılı açıklamada, kanun henüz Resmi Gazete'de yayımlanmadığı için çıkacak kararname ve tebliğdeki uygulama esaslarının ne şekilde olacağını bilmediklerini kaydetti.
    
Yeni teşvik sisteminde illerdeki gelişmişlik düzeyinin güncelleştirilmesi gerektiğini çeşitli şekillerde dile getirdiklerini aktaran Tuncay, yeni teşvik sisteminin dinamik bir yapıya kavuşturulmasının doğru olacağını ifade etti. Tuncay, ''Yeni Teşvik Kanunu henüz Bakanlar Kurulu'ndan geçmediği için bazı bölümleri değiştirilebilir. Ama genel hatlarıyla olumlu bulduk'' değerlendirmesinde bulundu. Tuncay, ayrıca teşviklerin bölge değil il bazında hazırlanması, Organize Sanayi Bölgelerindeki (OSB) yatırımların, teşvikte bir alt bölgenin imkanlarından yararlanacak olmasının da sevindirici olduğunu belirtti.

ETİKETLER: ekonomi kurum
http://www.yapi.com.tr/haberler/osbder-tesvik-paketini-olumlu-buldu_91585.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!