Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Palladium için Geri Sayım Başladı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Gençoğlu ve Nora ortaklığı tarafından 230 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Palladium projesinde geri sayım başladı. Mimari projesini Ergün Mimarlık'ın tasarladığı, proje yönetimini ise Nida İnşaat'ın yürüttüğü İstanbul Kozyatağı Yenisahra mevkiindeki 205 bin m2'lik kompleks, Eylül ayı sonunda kapılarını

yapi.com.tr
Palladium için Geri Sayım Başladı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Gençoğlu ve Nora ortaklığı tarafından 230 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Palladium projesinde geri sayım başladı. Mimari projesini Ergün Mimarlık'ın tasarladığı, proje yönetimini ise Nida İnşaat'ın yürüttüğü İstanbul Kozyatağı Yenisahra mevkiindeki 205 bin m2'lik kompleks, Eylül ayı sonunda kapılarını ziyaretçilere açıyor.

40 bin metrekare kiralanabilir alanı olan bir alışveriş merkezi ve 32 katlı rezidans kulesinden oluşan projede Tahincioğlu Gayrimenkul, Gençoğlu ve Nora ortaklığıyla kurulan Kozken İnşaat’ın imzası var. Kiralamasını ve yönetimini, Türkiye’de  20’ye yakın projede ismi geçen ve Alman mfi ortaklığı ile daha da güçlenen AVM mfi Partners’ın yaptığı Palladium Alışveriş Merkezi, 160 mağazasıyla hizmet verecek.

Toplamda 4 kattan oluşan ve 2.500 araç kapasitesine sahip olan Palladium Alışveriş Merkezi, ön cephesinde yer alan yeşil alanı ve mimarinin parçası olan dev cam küresi ile dikkat çekecek. Elektronik markette Darty, tekstilde C&A, Mango, İpekyol, Koton, LCW,  Marks&Sepencer, Zara, Vakko Butik, Lacoste, Mavi Jeans, GAP, Jean Paul Gaultier, Mothercare, Carnevale, Calvin Klein, Brandroom, Guess, DKNY Jeans, ayakkabıda Hotiç, İnci, Kemal Tanca, kozmetikte Sephora, aksesuar da So Chic, Jival gibi bir çok ünlü markanın yer aldığı Palladium’da restoran ve cafeler arasında  Kitchenette, Sushico, Midpoint, Pastarito, Starbucks, Cafe Nero gibi mekanlar yer alacak. Mars sinemaları ile D&R’ın da olduğu projede Trusardi, Bebe, Banana Republic gibi markalar da Anadolu yakası ile ilk kez tanışmış olacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/palladium-icin-geri-sayim-basladi_62349.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!