Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Paşabahçe'de En Yüksek Teklif Torunlar'dan Geldi

Gayrimenkul AŞ'ne ait Paşabahçe eski içki fabrikasının nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifi, 355 milyon lirayla Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ verdi.

yapi.com.tr / AA
Paşabahçe'de En Yüksek Teklif Torunlar'dan Geldi

Gayrimenkul AŞ'ne ait Paşabahçe eski içki fabrikasının nihai pazarlık görüşmesinde, en yüksek teklifi 355 milyon lirayla Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kırşan'un komisyon başkanlığında yapılan nihai pazarlık görüşmesinde, ilk olarak kapalı elemesiz teklifler alındı. Elemesiz turda en yüksek teklif, 276 milyon lira oldu.
    
Daha sonra elemeli yazılı turlara geçildi. İki tur olarak gerçekleştirilen elemeli yazılı turların ilk turunda en yüksek teklif, 300 milyon lira oldu ve Fernas İnşaat A.Ş ihale dışı kaldı.  Elemeli yazılı turların ikinci turunda, Özyazıcı İnşaat Elektrik Makina Müşavirlik ve Tahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi elendi.

Yazılı elemeli turların ardından açık artırmaya geçildi. Açık artırmada başlangıç tutarı 320 milyon lira, artırım aralığı ise 100 bin lira olarak belirlendi. Açık artırmanın 6. turunda Asitane Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm AŞ ihaleden çekildi. 72 tur olarak gerçekleşen açık artırmada en yüksek teklifi ise 355 milyon lirayla Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ verdi.
    
Böylece, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Gayrimenkul AŞ'ne ait İstanbul, Beykoz, Paşabahçe Mahallesinde (Eski İçki Fabrikası) bulunan ve tapunun 195 ada, 7 parsel numarasında kayıtlı 54 bin 870 metrekare, 209 ada, 3 parsel numarasında kayıtlı 16 bin 212 metrekare, 200 ada, 3 parsel numarasında kayıtlı 827 metrekare yüzölçümlü taşınmazlar ile bu taşınmazlar üzerinde bulunan binalar ve 3 bin 935 metrekare yüzölçümlü iskele-rıhtım ve dolgu alanına, 27 Ağustos 2008 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 49 yıl süre ile sahip olacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/pasabahcede-en-yuksek-teklif-torunlardan-geldi_91324.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!