Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Polatlı'nın Su Problemi Çözülecek

Ankara Polatlı'nın temiz ve kesintisiz suya kavuşması için ASKİ'ye 472 milyon TL kredi verilmesi, ABB Meclis'inde onaylandı.

yapi.com.tr
Polatlı'nın Su Problemi Çözülecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent’in altyapı sorunlarının çözümü için Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ) kredi yoluyla borçlandırılması talebini sık sık Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine taşıdı.

BirGün’de yer alan habere göre; muhalefetin oylarıyla yaklaşık bir yıldır reddedilen ve ertelenen kredi talebi Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısı gündemine bir kez daha geldi. Başkan Yavaş’ın ısrarı sonuç verdi ve ASKİ’ye 472 milyon TL kredi kullandırma talebi Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi.

İhale tek seferde yapılacak

Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuru ile “Polatlı halkına müjde olsun. İhaleyi Polatlı’da tek seferde yapacağız. İnşallah Polatlı’daki su problemini bitireceğiz.” dedi.

Yavaş, İvedik- Polatlı Ana İsale Hattı ihalesinin tek seferde yapılması için Meclis görüşmeleri sırasında ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk’e talimat verdiğini de söyleyerek şöyle konuştu:

 “Öncelikle bu rakamın çok daha üzerinde mal olacak bir şekilde ASKİ Genel Müdürüne talimat veriyorum. Benden haber beliyordu, parça parça mı yapalım yoksa tek seferde mi yapalım diye. Polatlı da ihaleyi tek seferde yaparsak 2 ya da 2,5 yılda yapılabileceğini söylediler. Tek seferde ihale yapılması için talimatı vereceğim ve inşallah Polatlı’daki su problemini de bitireceğiz.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/polatlinin-su-problemi-cozulecek_180874.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!