Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Propa, İki Yeni Projeden 45 Milyon Dolar Ciro Hedefliyor

Müşterileri için yaşamı senaryolaştırdıklarına dikkat çeken Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, yaşamda karşılaşılabilecek tüm sorunları, ihtiyaçları ve olası beklentileri en ince ayrıntısına kadar hesaplayarak mümkün olabilecek en mükemmel yaşamın senaryosunu yazdıklarını ve projelerini bu senaryoya göre tasarladıklarını söyledi.

yapi.com.tr
Propa, İki Yeni Projeden 45 Milyon Dolar Ciro Hedefliyor

ugüne kadar kendi öz kaynaklarıyla 100’e yakın kamu ve özel sektör proje ve taahhüdünü başarıyla tamamlayıp teslim eden Propa İnşaat, 2010 yılında iki yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Müşterileri için yaşamı senaryolaştırdıklarına dikkat çeken Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, yaşamda karşılaşılabilecek tüm sorunları, ihtiyaçları ve olası beklentileri en ince ayrıntısına kadar hesaplayarak mümkün olabilecek en mükemmel yaşamın senaryosunu yazdıklarını ve projelerini bu senaryoya göre tasarladıklarını söyledi.

2010 yılına hızlı bir giriş yaptıklarını ifade eden Özçiçek, çok ses getirecek iki yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlandıklarını açıkladı. Bunlar arasında öncelikli olan ise planlı gelişimiyle gittikçe değerlenen ve Anadolu yakasının Büyükdere Caddesi olması beklenen Kartal’da, E-5 aksında konumlanan PROPA AURA Kartal. 8 bin metrekare alan üzerinde, iki blokta toplam 224 konuttan oluşan PROPA AURA Kartal, sahip olduğu 'ilk'lerle İstanbul’un tam donanımlı rezidans projelerinden biri olmaya aday.

PROPA AURA Kartal ile 30 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirten Özçiçek, Zincirlikuyu’da şirket mülkiyeti olan arsa üzerinde 3 bin metrekarelik, modern ve akıllı, A grubu bir ofis projesi planladıklarını bildirdi. Kiralama modeli ile bu projeden de 15 milyon dolar ciro hedeflediklerini söyleyen Özçiçek, 2010 yılının ikinci yarısında ise yeni bir rezidans projesini hayata geçirmeye hazırlandıklarını belirtti. Özçiçek, Anadolu yakasının en merkezi konumunda benzersiz özelliklere sahip olacak bu projenin yaklaşık büyüklüğünün 60 milyon dolar olduğunu açıkladı. Özçiçek, Bodrum’da 30 dükkandan oluşan Outlet Center projesini de bu yıl sonuna kadar tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/propa-iki-yeni-projeden-45-milyon-dolar-ciro-hedefliyor_76123.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!