Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Propa’dan, İstanbul’un Kalbine A Plus Ofis Projesi

37 yıldır inşaat sektöründe olan ve son dönemde Kartal’daki rezidans ve home ofis projesi AURA ile dikkat çeken Propa İnşaat, şimdi de İstanbul’un en değerli yerlerinden Zincirlikuyu’da yeni bir projeye başlıyor. A plus bir ofis projesi olan Propa OFİS, merkezi konumu, 3 bin 450 metrekare kapalı alanı, geniş ve ferah çalışma alanları, akıllı ve

yapi.com.tr
Propa’dan, İstanbul’un Kalbine A Plus Ofis Projesi

37 yıldır inşaat sektöründe olan ve son dönemde Kartal’daki rezidans ve home ofis projesi AURA ile dikkat çeken Propa İnşaat, şimdi de İstanbul’un en değerli yerlerinden Zincirlikuyu’da yeni bir projeye başlıyor. A plus bir ofis projesi olan Propa OFİS, merkezi konumu, 3 bin 450 metrekare kapalı alanı, geniş ve ferah çalışma alanları, akıllı ve modern yapısıyla bölgeye değer katmaya ve şirketlerin favorisi olmaya aday. İnşasına önümüzdeki günlerde başlanması planlanan Propa OFİS’in Şubat 2011’de tamamlanması hedefleniyor. 

Zincirlikuyu’da Propa’nın şirket mülkiyeti olan arsa üzerinde inşa edilecek olan Propa OFİS, 2010 yılına hızlı bir giriş yapan şirketin ses getirecek projelerinden biri olacak. İstanbul’un ve Türkiye’nin en işlek caddesi olan Büyükdere Caddesi’ne 20 metre mesafede yer alan Propa OFİS, E-5 ve TEM’e de oldukça yakın. Esentepe metro durağına ise sadece 15 metre mesafede bulunuyor. Geniş bir alanda uygulanacak A sınıfı bir ofis projesi olan Propa OFİS, gerek merkezi konumu ve ulaşım kolaylığı gerek mimarisi ile dikkat çekecek.

Propa OFİS’in toplam 3 bin 450 metrekare A sınıfı standartlarda kiralanabilir ofis alanı bulunuyor. 300 metrekare büyüklüğünde açık ofis alanlarının yer alacağı projede, her 100 metrekareye bir araçlık otopark imkânı sağlanacak. Kafeterya ve restoranı da bulunacak Propa OFİS, iş dünyasının ayrıcalıklı mekânları arasına girmeye hazırlanıyor.

Çalışma ortamının, çalışanların motivasyonunu büyük ölçüde etkilediğini belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, bu projedeki ofislerde her türlü ayrıntının göz önüne alınarak hiçbir harcamadan kaçılmadığını söyledi. Özçiçek, satış yapmayacaklarını, kiralama modeli ile proje mülkiyetini üç yıl içinde kuracakları PROPA GYO çatısı altında tutacaklarını sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/propadan-istanbulun-kalbine-a-plus-ofis-projesi_81165.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!