Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Roca İlk Kez UNICERA Fuarına Katılıyor

Banyo alanları için geliştirdiği inovatif ürünlerini dünyaya sunan Roca, 02-06 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA İstanbul’a ilk kez katılacak.

yapi.com.tr
Roca İlk Kez UNICERA Fuarına Katılıyor

Roca,CNR Expo-İstanbul Fuar Merkezi’nde, yenilikçi ve her stilde banyoya uyum sağlayan akıllı çözümleri ile 7.Hall A04 no’lu standında ziyaretçilerini karşılayacak. 

Tasarım ve inovasyonun buluşması
1000’in üzerinde markanın, en yenilikçi ürün, tasarım, malzeme ve teknolojilerini sergileyeceği fuara Roca’nın ilk kez katılacağını söyleyen Roca Türkiye Genel Müdürü Salvador Lopez Oliva: “Seramik, banyo, mutfak sektörünün önde gelen firmalarının yer aldığı UNICERA İstanbul’a Roca markamızla bu yıl ilk kez katılmanın heyecanını yaşıyoruz. Fuarda, en iyi kullanıcı deneyimini sunan, yenilikçi ve ödüllü ürünlerimizi tanıtacağız. Daha önce NSK markamızla katıldığımız Unicera Fuarında, bu yıl yenilikçi sistemlerle geliştirdiğimiz ürünlerimizi Türkiye’nin dört bir yanından gelen bayiler, bayi adayları ve  sektör profesyonelleri ile paylaşacağız.” dedi. Asırlık geçmişini, yenilikçi yaklaşımlara entegre eden Roca; In-wash, In-tank, Smart Duş Sistemleri, Stratum Lavabo gibi yeni teknolojilerle geliştirilen akıllı ve inovatif ürünleri ile birlikte tasarımlarıyla ödüllendirilen Infinity ve Ruy Ohtake gibi sıra dışı tasarımlarını sektör profesyonellerine ve ziyaretçilere yakından anlatma fırsatı elde edecek.

160 bin metrekare alanda organize edilecek UNICERA İstanbul Fuarına, 4 kıtadan 20 bini yabancı, 100 bin profesyonel ziyaretçinin katılımı hedefleniyor.

 

*

Roca Hakkında

Roca, mimari, inşaat ve iç mekanlar için tasarlanmış seramik döşeme ve duvar karoları da dahil olmak üzere banyo alanı için ürünlerin tasarımı, üretimi ve pazarlamasına adanmış bir şirkettir. Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Roca 4 kıtada 22 ülkede yer alan 83 üretim tesisi ile 24 bine yakın kişiye istihdam sağlıyor. Yıllık yaklaşık 1,8 milyar Euro ciroya sahip olan Roca, ürün ve çözümlerini 170’ten fazla pazarda müşterileriyle buluşturuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/roca-ilk-kez-unicera-fuarina-katiliyor-_187526.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!