Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Roca, Yeni Koleksiyonunu Canlı Yayınlanan Bir Etkinlikte Sunacak

30 Kasım'da Roca, Barselona'daki Joan Miró Vakfı'nda düzenlenen bir etkinlikte banyo alanı için yeni eksiksiz koleksiyonunu sunacak. Etkinlik dünya çapında canlı yayınlanacak.

yapi.com.tr
Roca, Yeni Koleksiyonunu Canlı Yayınlanan Bir Etkinlikte Sunacak

30 Kasım 2021 Salı günü Barselona'daki Joan Miró Vakfı'nda düzenlenecek sunum, Roca'nın banyoları tasarlamak için gereken tüm ürünleri (lavabo ve mobilyalar, musluklar, küvetler, aksesuarlar, klozetler ve bideler) bir araya getiren yeni koleksiyonuna ilk bakışı içerecek.

Tasarımın altında yatan süreci ve koleksiyonun ana özelliklerini ortaya çıkarmak için etkinlikte yer alacak katılımcılar:

- Marc Viardot, Roca Group Kurumsal Pazarlama ve Tasarım Direktörü
- NOA Intelligent Design'ın Baş Tasarımcısı Carolina Velasquez
- Gae Benedito, Benedito Design Kıdemli Ürün Tasarımcısı
- Cobalto Studio iç tasarım çalışmasının kurucusu Gabriel Esteve
- Clase Bcn marka ajansı Kreatif Direktörü Daniel Ayuso

Etkinlik sırasında, Roca'nın koleksiyonun önemli parçalarını üretmekten sorumlu fabrikaları ile canlı bağlantılar kurulacak. Etkinlik ayrıca, küresel ürün lansman kampanyasının arkasındaki yaratıcı konseptin bir sunumunu da içerecek. Roca'nın web sitesinden canlı yayınlanacak etkinlik, saat 16:00'da başlayacak.

 

*

Roca Hakkında

Roca, mimari, inşaat ve iç tasarım için banyo ürünlerinin tasarımı, üretimi ve pazarlamasına adanmış bir şirkettir. 1917 yılında kurulan, insanların ihtiyaçlarını karşılamak ve toplumun refahının iyileştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla gelenek ve bilgiyi yenilik tutkusu ve çevreye saygıyla birleştirir.

Tüm üretim süreçlerinde mevcut olan sürdürülebilirlik ve gelecek nesiller için daha iyi bir gezegenin korunmasına yardımcı olma taahhüdü ile Roca, bu felsefeyi faaliyet gösterdiği 170 ülkede ve 84 fabrikasında uygulamış ve günlük 24.000'den fazla çalışanına iletmiştir.

Aile şirketi Avrupa, Latin Amerika, Hindistan ve Rusya'da pazar lideridir. Ayrıca Çin'de ve Asya'nın geri kalanında, Orta Doğu'da, Avustralya'da ve Afrika'da güçlü bir varlığa sahiptir. Sonuç olarak, işinde bir dünya lideridir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/roca-yeni-koleksiyonunu-canli-yayinlanan-bir-etkinlikte-sunacak_188166.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!