Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Rusya'nın En Büyük MDF ve Laminat Parke Üreticilerinden Biri Olacak

Kapı paneli üretiminde Avrupa’nın önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre, 2014 Mayıs ayında devreye girecek yaklaşık 300 milyon dolarlık Tataristan yatırımıyla Rusya'daki gücünü de artırmayı hedefliyor. Firma, söz konusu yatırımla bölgedeki en büyük mdf ve laminat parke üreticilerinden biri olacak.

yapi.com.tr
Rusya'nın En Büyük MDF ve Laminat Parke Üreticilerinden Biri Olacak

Kapı paneli üretiminde Avrupa’nın önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre, Moskova’da Expocentre Fuar Merkezi’nde 25.’si düzenlenen ve ülkenin mobilya sektöründe en büyük ve önemli organizasyonu olan MEBEL Uluslararası Mobilya, Yan Sanayi ve Döşemelik Ürünler Fuarı’na katıldı. Bölgedeki gücünü yeni yatırımları ile artıran Kastamonu Entegre, 2014 yılı Mayıs ayında devreye girecek yaklaşık 300 milyon dolarlık Tataristan yatırımı hakkında fuar katılımcılarını ve bölge temsilcilerini bilgilendirdi.

Firma, söz konusu yatırım ile bölgedeki en büyük mdf ve laminat parke üreticilerinden biri olacak. Yatırım büyüklüğü 300 milyon doları bulan tesis ile birlikte Rusya’daki en büyük mdf fabrikalarından birine sahip olacak Kastamonu Entegre, aynı zamanda 20 milyon metrekare kapasite ile laminat parke de üretecek. Firma, bu kapasite sayesinde Rusya’daki ihtiyacın yüzde 25’ini tek başına karşılayacak.

Moskova’da 50 binden fazla ziyaretçinin katılımı ile gerçekleştirilen fuarda Türkiye’yi temsil eden Kastamonu Entegre, Avrupalı ve Orta Asyalı katılımcılardan büyük beğeni topladı. Kastamonu Entegre standında, parlak levha ürünü GLOSSPLUS’tan laminat parke markaları FLOORPAN ve ARTFLOOR’a kadar geniş ürün yelpazesini tüketicilerle buluşturdu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/rusyanin-en-buyuk-mdf-ve-laminat-parke-ureticilerinden-biri-olacak_114574.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!