Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sağlık Projelerinde Yaktaş ile Hijyenik Zeminler

Yaktaş, Sağlık Bakanlığı tarafından 2003’te başlatılan Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın bir parçası olan Ankara Etlik Hastanesi’ndeki çözüm ortağı oldu.

yapi.com.tr
Sağlık Projelerinde Yaktaş ile Hijyenik Zeminler

2017’de tamamlanarak Türkiye’nin en büyüğü ünvanını alan Mersin Şehir Hastanesi ve bu yıl tamamlanacak, dünyanın en büyük sağlık projesi ünvanını taşıyan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nden sonra, yapımı devam eden ve 2019’da hizmete girecek olan Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin zeminlerinde de Yaktaş tercih edildi.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi 3 bin 577 yatak kapasitesine sahip olacak ve Ankara'daki mevcut altı hastanenin yerini alacak şekilde hizmete açılacak. Proje kapsamında, bir sağlık kompleksi, bir medikal otel, iki helikopter pisti, bir üniversite, bir trijenerasyon santrali (elektrik, ısıtma ve soğutma enerjisi üreten birleşik bir enerji üretim sistemi) ve bir ticari bölge yer alacak. 1.215.000 metrekare kapalı alana sahip olacak dev proje, toplam 9 adet hastaneden meydana geliyor.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi

Gerflor ürünleri, üstün teknolojilerinin sağladığı yüksek aşınma dirençli yüzeyleri ile bu denli büyük hastanelerdeki yoğun ayak trafiğine uzun yıllar dayanım gösteriyor. Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde toplamda 550 bin metrekarelik alanda tercih edilen Mipolam Cosmo, Mipolam Elegance El5, Mipolam Elegance SD ve Taralay Emotion ürünleri ile hijyenik, bakımı kolay ve dayanıklı zeminler elde ediliyor.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

Sağlık kompleksinde yer alan altı kule için, ayrı fonksiyonların mimari konsepte yansıması olarak tasarlanan altı farklı renk kurgusu iç mekana da taşındı. Kulelere özgü renk bütünlükleri, Gerflor ürünlerinin renk alternatifleri arasından seçildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/saglik-projelerinde-yaktas-ile-hijyenik-zeminler_168231.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!