Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Saint-Gobain, Doğaner'i Satın Aldı

İnşaat sektöründe uluslararası alanda faaliyet gösteren Saint-Gobain'in, alçı ve alçı levha üreticisi Doğaner şirketini satın aldığı bildirildi. Saint-Gobain, Türkiye'de Rigips (bir alçı fabrikası), İzocam (beş yalıtım malzemesi fabrikası) ve Weber (dört endüstriyel harç fabrikası) ile faaliyetlerini sürdürüyor.

yapi.com.tr / AA
Saint-Gobain, Doğaner'i Satın Aldı

İnşaat sektöründe uluslararası alanda faaliyet gösteren Saint-Gobain, alçı ve alçı levha üreticisi Doğaner şirketini satın aldı. Konuya ilgili yapılan açıklamada, Saint-Gobain'in Alçı Bölümü'nün, Doğaner'i satın alma işleminin bugün tamamlandığı belirtilerek, şirketin Ankara'daki fabrikasında, yıllık 500 bin ton alçı ve 12 milyon metrekare alçı levha üretim kapasitesi bulunduğu, 2010 yılında yaklaşık 22 milyon avro gelir elde ettiği kaydedildi. Açıklamada, Saint-Gobain'in, Türkiye'de Rigips (bir alçı fabrikası), İzocam (beş yalıtım malzemesi fabrikası) ve Weber (dört endüstriyel harç fabrikası) ile faaliyetlerini sürdürdüğü ifade edildi.

Mehmet Tunaman, Doğaner'in de Genel Müdürü

Saint-Gobain Grubu çalışma prensiplerinin, deneyimlerinin ve gücünün daha hızlı ve etkin bir şekilde şirkete ve pazara yansıtılabilmesi için, Doğaner Alçı Mad. Enerji İth. İhr. Paz. Tic. ve San. Anonim Şirketi’nin Genel Müdürlüğü görevine, 27 Temmuz 2011 tarihinden itibaren, aynı zamanda Rigips Alçı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin de Genel Müdürü olan Mehmet Tunaman atandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/saint-gobain-doganeri-satin-aldi_88507.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!