Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Saray’a Bıldırcın Kümesi Yapılacak

Maliyetiyle tartışma yaratan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na iddiaya göre tavuk kümeslerinin ardından şimdi de bıldırcın kümesi yapılıyor.

yapi.com.tr
Saray’a Bıldırcın Kümesi Yapılacak

Atatürk Orman Çiftliği arazisine inşaa edilen Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na bıldırcın kümesi yapıldığını iddia eden Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan şu açıklamayı yaptı:

“Tavuk kümeslerinin ardından, Saray’da bıldırcın kümesleri yapıldığı duyumunu aldık. Bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasından beş kat daha fazla fosfor, 8 kat daha fazla demir, 9 kat daha fazla demir, 6 kat daha fazla B1 vitamini, 15 kat daha fazla B2 vitamini içeriyor. Stresi ve yaşlanmayı engellediğine dair doktorların açıklamaları da var. Çocuklarımız GDO’lu gıdalara mahkum bırakılır, GDO’lu gıdaların ülkeye girişinin denetiminde sıkıntı yaşanırken, tohumlar yurt dışından getirtilirken ülkenin en önemli topraklarında sadece kendilerine nefis, hilesiz gıda yemek istemelerini manidar buluyoruz. Tüm Türkiye halkı nefis ve hilesiz gıda yesin diye kurulan Atatürk Orman Çiftliği’nde, şimdide kendileri bıldırcın yumurtası yiyebilmek için kümes yaptırıyor. Atatürk Orman Çiftliği’nde Atatürk’ün vasiyeti ihlal edilerek, hukuksuz bir şekilde kaçak saray yaparsanız, her şeyiniz tartışmaya başlanır. Halkınız yoksul işsiz ve asgari ücretle çalışırken bıldırcın yumurtası yemek isterseniz, bu tartışılır daha da çok tartışılacaktır.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/saraya-bildircin-kumesi-yapilacak_129723.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!