Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Schattdecor Gelecek için Yol Belirliyor




Pazarlama Şefi Dickten emekliye ayrılıyor, Roland Auer Satış/Pazarlamanın yeni Başkanı oluyor, 2010 sonuçları tüm beklentileri aşıyor, 2011 için ise geniş kapsamlı yatırım programı planlandı.

Schattdecor uzun yıllar Satış Müdürlüğü yapan Hartwig Dickten, 31 Aralık 2010 tarihi itibariyle emekliye ayrılıyor. Nisan 1989’dan bu yana, 21 yıldan beri, satış Müdürü olarak Thansau’lu Dekor Baskı Şirketinin satışının dünya çapındaki sorumluluğunu üstlendi ve böylece Schattdecor’un son derece dinamik ve başarılı gelişimine önemli bir katkı bulundu.

Roland Auer, Ocak 2011 tarihinden itibaren Satış ve Pazarlama Başkanlık görevini Şirket Ceo’su Reiner Schulz’dan devraldı ve bu fonksiyonda Schattdecor’un hem stratejik, hem de operatif satış yönetiminden dünya çapında sorumlusu oldu.

Schattdecor 100.000 tonun üzerindeki baskı toplamıyla, 2008 yılında iyi geçen verimliliğini beklenenden daha önce aşabildi. Şirket, 25 yıllık firma tarihindeki en yüksek ciroyu, ortalama 440 Milyon EURO ile elde etti.

Schattdecor’un yeni fabrikası 2010 yılı sonunda İstanbul’da üretime geçti ve Ocak 2011’de ABD St. Louis’de yeni üretim fabrikasını işletmeye açtı. Şirketi 2011 yılı için hem miktar, hem de ciro olarak artış bekliyor.

Şirket, 2011 yılında baskı ve emprenye üretim alanlarıyla ilgili olarak yine aynı şekilde 2010 yılına oranla bir artış belirledi. Şirketin denetim kurulu tarafından bu amaçla Polonya, Rusya ve İtalya’da yeni yatırımlar planlandı. Şirket 2011 yılı için Thansau’daki yerinde, ana şirketin artan talepleri karşılamak için, yeni bir Ar-Ge merkezi kurmayı planlıyor.

Şirketin dünya çapındaki tüm elemanlarının faaliyetlerine devam ettirilebildikleri zor geçen 2009 yılından sonra, şirket krizden daha da güçlenerek çıkmış olup, 2010 yılı sonunda, dünya üzerindeki tüm yan şirketler, temsilciler ve Joint Venture şirketleri dahil olmak üzere 1.500 den fazla eleman istihdam ediyor olacak.


http://www.yapi.com.tr/haberler/schattdecor-gelecek-icin-yol-belirliyor_96511.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!