Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Schneider Electric Demirbağ Markasını Satın Aldı

Schneider Electric, elektrik tesisat malzemeleri sektörünün saygın imalatçı firması Demirbağ Elektrik Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ile ortaklık anlaşması imzaladı. Anlaşma ile şirketin satış ve pazarlama faaliyetlerini Schneider Electric’in kurduğu, DMR Demirbağ Elektrik Malzemeleri Tic. A.Ş şirketi yönetecek.

yapi.com.tr
Schneider Electric Demirbağ Markasını Satın Aldı

Enerji yönetimi konusunda dünya çapında bir uzman olan Schneider Electric, elektrik tesisat malzemeleri sektörünün saygın imalatçı firması Demirbağ Elektrik Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ile ortaklık anlaşması imzaladı. Anlaşma ile şirketin satış ve pazarlama faaliyetlerini Schneider Electric’in kurduğu DMR Demirbağ Elektrik Malzemeleri Tic. A.Ş. şirketi yönetecek. 

Konu ile ilgili değerlendirme yapan Schneider Electric Türkiye Genel Müdürü Turhan Turhangil, "Schneider Electric olarak, marka haklarını satın aldığımız Demirbağ’ın pazardaki mevcut varlığını devam ettirerek daha da güçlenmesini hedefliyoruz. Bu yatırım Türkiye ekonomisinin dinamizmine ve Türk insanının katma değerine olan güvenimizin de göstergelerindendir. Zorlaşan ekonomik koşullar altında da yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

DMR Demirbağ Elektrik Malzemeleri Tic.A.Ş. şirketinin yönetimini ise Schneider Electric üst düzey yöneticilerinden Mehmet Ali Keçiciler üstlendi. Demirbağ ailesine ait olan Demirbağ Elek. Malz San. Tic.  Ltd. Şti.’nin de aynı adla üretim faaliyetlerine devam edeceği bildirildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/schneider-electric-demirbag-markasini-satin-aldi_67232.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!