Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Schneider Electric'in Yeni Stratejik Ortağı Masdar

Schneider Electric ve Abu Dhabi'nin çok yönlü yenilenebilir enerji şirketi Masdar, iki kuruluş arasında geniş ortaklık girişimlerini içeren bir stratejik ortaklık anlaşmasının imzalandığını açıkladılar.

yapi.com.tr
Schneider Electric'in Yeni Stratejik Ortağı Masdar

Schneider Electric ve Abu Dhabi'nin çok yönlü yenilenebilir enerji şirketi ve Mubadala Development Company'nin tamamen sahip olduğu yan kuruluşu olan Masdar, iki kuruluş arasında geniş ortaklık girişimlerini içeren bir stratejik ortaklık anlaşmasının imzalandığını açıkladılar. Yapılan açıklamaya göre Schneider Electric, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dhabi'deki 6 kilometrekarelik temiz teknoloji bölgesi olan Masdar City'ye enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji çözümleri temin edecek.

Masdar ve Schneider Electric arasında gerçekleşen anlaşma, Masdar City'de hem bir 'araştırma ve geliştirme tesisi' hem de bir 'teknik mükemmellik merkezi' içerecek olan 'Canlı Laboratuar Yenilik Merkezi'nin oluşturulması konularını kapsıyor. Canlı Laboratuar Yenilik Merkezi’ndeki Ar-Ge tesisi, yeşil binalar, akıllı şebekeler, bölgesel soğutma, arıtma tesisleri, veri merkezleri ve akıllı binalar alanlarında uzun vadeli sürdürülebilir teknoloji araştırmalarına yoğunlaşacak. Mükemmellik Merkezi ise, optimum verim ve entegrasyon sağlama açısından Masdar City'de uygulanan geçerli tasarım uygulamalarını hedefleyen bir laboratuar olacak.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Schneider Electric Başkanı ve CEO'su Jean Pascal Tricoire, anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve şöyle konuştu: "Dünyanın dikkatini Abu Dhabi'ye çekecek olan bu kadar devrimsel ve önemli bir girişimde üstümüze düşeni yapmaktan gurur duyuyoruz. Schneider Electric'in katılımı, dünya çapındaki çevresel hedefleri gerçekleştirme yeteneğinin bir göstergesi olacaktır”.

Körfez'de 30 yıldır faaliyetlerine devam eden Schneider Electric altı bölgesel satış ofisinden oluşan ağı sayesinde 800 kişilik ekibi ve 80 kanal ortağı ile birlikte çalışarak Körfez ekonomisine hizmet ediyor ve tüm güç ve kontrol ihtiyaçları için eksiksiz çözümler sağlıyor.

Schneider Electric’in şehirdeki varlığının Abu Dhabi'deki temiz teknoloji bölgesinin gelişiminde katalizör görevi yapacağını söyleyen Masdar CEO'su Dr. Sultan Al Jaber, Masdar City projesine, şehrin zorlu sürdürülebilirlik hedeflerini başarabilmesine yardımcı olacağı ve en yeni teknolojileri, fikirleri getireceği için Schneider Electric gibi bir öncü endüstri aktörü ile ortaklık yaptıklarını belirtti. Jaber, “Bir temiz teknoloji bölgesi ve sürdürülebilir bir topluluk olan Masdar City, en son teknoloji yenilenebilir enerji ve talep azaltma teknolojileri için küresel bir araştırma, geliştirme ve gerçek hayatta test merkezi olacaktır. Schneider Electric’in şehirdeki varlığı, Abu Dhabi'deki temiz teknoloji bölgesinin gelişiminde katalizör görevi yapacaktır” dedi.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/schneider-electricin-yeni-stratejik-ortagi-masdar_77684.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!