Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Seyrantepe’de Yeni İhale 25 Ağustos’ta

TOKİ’nin iptal ettiği Seyrantepe ihalesi 25 Ağustos’ta yeniden yapılacak. TOKİ önümüzdeki hafta şartnameyi yenileyerek, ihale ilanına çıkacak. Yeni ihalede Galatasaray’ın hazırladığı proje üzerinden teklifler alınacak.

NTV-MSNBC/Sezer Kılıç



b>Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Galatasaray Seyrantepe spor kompleksinin yeni ihalesi için önümüzdeki hafta ihale ilanına çıkacak. 25 Ağustos’a kadar teklifler alınacak. 5 gün içinde değerlendirme yapılarak, Eylül başında ihaleyi kazanan firma belirlenmiş olacak.

Yeni ihalede katılımın düşük kalmaması için bazı tedbirler alındı. Öncelikle teklifler bu kez tek tip proje üzerinden alınacak. Galatasaray Kulübü’nün hazırlattığı proje tek tip proje olarak seçildi. Ayrıca şartnameye kazanan firmanın daha rahat kredi bulması için yeni garantiler konulacak.

YENİ İHALEYE 10 TEKLİF BEKLENİYOR
Yetkililer, TOKİ’nin 25 Ağustos’taki ihaleye 10 civarında teklif beklediğini belirtiyor. Ancak genel görüş yine 5-6 civarında teklif geleceği şeklinde. İhale Eylül’e kadar tamamlanırsa, Ekim ayından itibaren Seyrantepe Stadı’nın inşaatı başlatılabilecek.

TEKLİF DOSYALARI EKSİK HAZIRLANMIŞ
Bu arada önceki ihaleye gelen 5 teklif dosyasının da eksik hazırlandığı ortaya çıktı. Firmaların, SSK borç bildirimi, geçici teminat gibi teklifin oldukça önemli unsurları olan belgeleri dosyalarına koymadıkları belirlendi. Bu nedenle ihale komisyonu tüm firmaları elemek zorunda kaldığı için iptal kararı aldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/seyrantepede-yeni-ihale-25-agustosta_55671.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!