Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sharp’tan Çift Kapılı Teknoloji

Sharp Plasmacluster teknolojisine sahip yeni nesil çift kapılı buzdolapları, hem kullanım kolaylığı hem de A sınıfı enerji tasarrufu sağlıyor. Sharp buzdolapları sessiz çalışması ve üstün özelliklerinin yanı sıra modern ve şık tasarımlar da sunuyor.

yapi.com.tr
1 Sharp’tan Çift Kapılı Teknoloji

harp Plasmacluster teknolojisine sahip yeni nesil çift kapılı buzdolapları, hem kullanım kolaylığı hem de A sınıfı enerji tasarrufu sağlıyor. Sharp buzdolapları sessiz çalışması ve üstün özelliklerinin yanı sıra modern ve şık tasarımlar da sunuyor. Sharp, kullanım kolaylığı, teknolojik özellikleri ve estetik dış görünümü ile hayatı kolaylaştıran buzdolaplarını tüketicilerle buluşturuyor. Yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlamak amacıyla, Plasmacluster İyon Sitemi’nin yanı sıra, Hibrit Soğutma Sistemi ve Elektronik Isı Kontrolü sistemlerini bünyesinde bulunduran buzdolaplarında, kötü kokuları engellemek için de Nano boyutundaki moleküllerin bulunduğu koku giderici sistem kullanılıyor. Plasmacluster Mucizesi Sharp buzdolaplarındaki Plasmacluster İyon Sistemi oluşabilecek kötü kokuları önleyip, ürünlerin daha uzun süre taze kalmasını sağlıyor. Plasmacluster iyonları hava kanallarından buzdolabı içine hızla yayılıp, uçuşan küf sporlarını sararak etkisiz hale getiriyor. Buzdolabındaki menfezlerden yayılan pozitif ve negatif iyonlar bütün buzdolabını kaplayarak bakterilerin hücre zarına etki ediyor ve hücrelerin çoğalmasını engelliyor. Bu pozitif ve negatif iyonlar küflerin yayılmasından kaynaklanan kötü kokuyu azaltmakla kalmayıp, buzdolabındaki yiyeceklerin daha uzun süre tazeliğini korumasına da yardımcı oluyor. Hareketli Raf Sharp buzdolaplarının çift kapılı modellerinde, şık ve özel dış tasarımın yanı sıra sabit olmayan çok yönlü raf sayesinde, dondurucu ve buzdolabı bölmesindeki boş alanlar maksimum verim ile kullanılabiliyor. Raflar istenen şekilde yerleştirilerek buzdolabının iç tasarımını kullanıcı kendisi tasarlayabiliyor. Dondurulmuş Ürün Gözü Sharp çift kapılı buzdolabının dondurucu bölmesinde yer alan özel bölme, dondurulmuş ürünleri saklamayı kolaylaştırıyor, sadece üstünü açarak ürünü kolayca yerleştirmenizi sağlıyor. Kırılmaya Dirençli İkili Cam Raf İki yarım rafın birleşmesinden oluşan kırılmayan dirençli ikili cam raf, şişe gibi uzun nesnelerin buzdolabına rahatça yerleştirilmesini ve yer kazanımını sağlıyor. Raflardan biri çıkarılarak şişeler kolayca yerleştirebiliyor veya 2 raf bir arada kullanılabiliyor. 100 kilograma kadar ağırlık taşıyabilen bu zarif tasarımlı rafların temizlenmeleri ise son derece pratik. Çok Amaçlı Bölmeler ve Şişe Tutucu Bu akılcı çok amaçlı bölmeler, yarı açık kapağı ile şeker, çikolata gibi küçük ürünlerin raflardan düşmesini ya da büyük bölmelerde kaybolmasını önlerken, şişe tutucuların bulunduğu şişe rafı ise küçük ürünlerinizi de yerleştirebilmeniz için büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. Yüksek Enerji Tasarrufu İnsana ve çevreye dost Sharp buzdolapları, daha az çevresel etki ve daha az elektrik tüketimi anlamına gelen (EER) sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor. A sınıfı enerji tasarrufu sağlayan Sharp buzdolapları, ev ekonomisine de destek oluyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/sharptan-cift-kapili-teknoloji_60792.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • sharp sj-k 70 m model buzdolabının teknik özelliklerini öğrenmek istiyorum. yardımcı olabilir misiniz. mediha29@hotmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!