Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Siemens Endüstriyel Çözümler ve Hizmetler’den 2 Yeni Proje

Moskova’ya 65 km uzaklıkta Naro-Fominsk bölgesinde inşa edilecek Avon Kozmetik fabrikasının elektrik sistemleri, malzeme temini ile montaj işleri S

Siemens
Siemens Endüstriyel Çözümler ve Hizmetler’den 2 Yeni Proje

b>Moskova’ya 65 km uzaklıkta Naro-Fominsk bölgesinde inşa edilecek Avon Kozmetik fabrikasının elektrik sistemleri, malzeme temini ile montaj işleri Siemens Endüstriyel Çözümler ve Hizmetler (I&S) bölümü tarafından gerçekleştirilecek.

BC Elektrik firması ile 29.01.2004 tarihinde imzalanan sözleşme kapsamında OG hücrelerin, AG panoların, 2 adet 1600kVA trafonun, 750kVA jeneratörün, kablo yolu malzemeleri, kablolar, aydınlatma ve topraklama sistemlerinin tüm malzemeleri Siemens sağlanırken ana müteahhitliğini “Renaissance Construction”ın gerçekleştirdiği tüm bu sistemlere ait montaj işleri de bölüm tarafından yapılacak.

Projenin ana müteahhitliğini üstlenmiş bulunan Renaissance Construction, Türk girişimciler tarafından kurulmuş, Rusya pazarında etkinliğini giderek arttıran önemli bir taahhüt firmasıdır.

Projeyle ilgili ilk malzeme sevkiyatları başlamış olup projeyi Temmuz 2004 itibariyle tamamlanması hedefleniyor.

Diğer proje ise; Türkmenistan’ın Tecen kentindeki Tecen Amonyak ve Üre Fabrikası’nın elektrik ve enstrüman montaj işleri sözleşmesi, GAP İnşaat ile Siemens Endüstriyel Çözümler ve Hizmetler bölümü arasında imzalandı.

Tesisin yapımını, Türkmenistan’da bulunan GAP İnşaat üstlenmekte olup, teknolojik temel proje makine- ekipmanları Alman Krupp Uhde GmbH tarafından tedarik edilirken yüksek gerilim şalt sahası malzeme, dizayn ve montajı ise Siemens tarafından sağlanmakta.

2002 yılının Temmuz ayında başlayan projede Siemens Şubat 2004’te montaj faaliyetlerine başlamış olup, montaj ve devreye alma çalışmalarını Eylül 2004’de tamamlamayı hedeflemekte. Elektrik ve enstrüman montaj bedeli 792.463 USD olan projede, devreye alma çalışmaları da opsiyonel olarak sözleşmeye dahil edilecek olup, tesiste üretimin 20 Ekim 2004’de başlaması planlanmakta.

http://www.yapi.com.tr/haberler/siemens-endustriyel-cozumler-ve-hizmetlerden-2-yeni-proje_9988.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!