• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Kütahya-Emet ile Eskişehir- Kırka bor sahalarında yapılan çalışmalarda 1 milyar tonluk yeni rezerv bulunduğu bildirildi. Böylece, 2 milyar t »
Moskova’ya 65 km uzaklıkta Naro-Fominsk bölgesinde inşa edilecek Avon Kozmetik fabrikasının elektrik sistemleri, malzeme temini ile montaj işleri S »
Uzun yıllardır yapılamayan demiryolu projelerine yeniden hız verildi. Demiryolları, Limanlar ve Havameydanları İnşaatı (DLH) Genel Müdürlüğü »
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, 50 ile doğalgaz götüreceklerini belirterek, “Türkiye’de 17 yılda 5 bin kilometre çelik boru döşenmiş. »
Avrupa Birliği (AB) ve Fatih Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü ‘Fener ve Balat Semtleri Rehabilitasyon Programı’ çerçevesinde, onarımı ilk aşamada ge »
Polat Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Polat, rüzgar enerjisine yönelik 1 milyar dolarlık yatırım yapacaklarını açıkladı. Doğalgaz dağıtı »
Türkiye’nin her yerinde vatandaştan oy almak için başlatılan binlerce yarım proje, daha bitmeden tarihi eser olacak. Çünkü, bu hız ve ayrılaca »
Başta İngilizler olmak üzere çok sayıda Avrupalı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inden gayrimenkul alıyor. Alıcıları güneşli iklimin yanısıra Ada'da »
mimar.ist dergisinin 11. sayısı Mart ayında yayınlandı. Derginin bu sayısında dosya konusu "Ana ve İlköğretim Yapıları ". Dosyanın yazar »
Haberler » Gündem