Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Siemens’te Yönetim Değişiyor

Mali dengeler, bir Alman devinde daha yeniden yapılanmayla sonuçlandı. Siemens’te yönetim kurulu başkanlığı görevini 6 yıldır Peter Löscher yürütüyordu. Gözlemciler, 'grubun gelirlerine yönelik negatif beklentilerin Löscher’in görevine son verdiğine' dikkat çekiyor.

yapi.com.tr
Siemens’te Yönetim Değişiyor Peter Löscher

Grubun 31 Temmuz’da toplanacak Denetim Kurulu’nun onayından sonra, tepe yönetimindeki değişikliklerin yürürlüğe girmesi bekleniyor. Deutsche Welle Türkçe'nin haberine göre grubun mali işler sorumlusu Joe Kaeser, yönetim kurulu başkanlığının favorisi olarak görülüyor.

'Managermagazin' dergisi, Peter Löscher'in görevden alınması için sermayedarların yanı sıra personel temsilcilerinin de Denetim Kurulu'nda devreye girdiğini duyurdu.

Baskı altındaydı

Peter Löscher, 'Siemens 2014' adını verdiği bir yeniden yapılanma programı çerçevesinde dünya çapında Siemens işletmelerinde 10 binden fazla istihdam azaltımına gitmeyi hedefliyordu. Peter Löscher, şahsı üzerinde artan baskılara, “Siemens'te sözleşmem 2017'ye kadar. Bu geminin her zamankinden fazla bir kaptana ihtiyacı var” sözleriyle yanıt vermişti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/siemenste-yonetim-degisiyor_111128.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!