Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

"Solar Aydınlatmanın Işığı Güven Veriyor"

Güneş enerjisiyle çalışan Philips markalı solar aydınlatma ürünleri, acil durumlarda güvenli ve sürdürülebilir aydınlanma imkanı yaratıyor.

yapi.com.tr
"Solar Aydınlatmanın Işığı Güven Veriyor"

Doğal afetler, geleneksel aydınlatma sistemlerini devre dışı bırakma ihtimaline sahipken, güneş enerjisiyle çalışan aydınlatma ürünleri devreye girerek aydınlatma ihtiyacını karşılıyor. Herhangi bir altyapı ihtiyacı olmaksızın, zahmetsiz kurulabilen Philips markalı solar yol ve sokak aydınlatmaları, gece görüşünü artırmanın yanı sıra yaşam alanlarının güvenlik risklerinin azaltılmasına da yardımcı oluyor. 

Acil durumlarda aydınlatmanın kritik bir öneme sahip olduğunu belirten Signify Profesyonel Kanal Türkiye & Kafkasya & Orta Asya Genel Müdürü Saner Kırık, deprem haftası vesilesiyle, güneş enerjisiyle çalışan aydınlatma ürünlerinin önemini vurguladı:

“Maalesef bir yıl önce, ülkece çok acı bir tecrübe yaşadık. Gerek kurumlar olarak gerekse bireyler olarak dersler almamız gerektiğine inanıyorum. Signify olarak, bizim sorumluluğumuzun güneş enerjisiyle çalışan aydınlatma ürünlerimizi daha çok kişiyle buluşturmak ve daha fazla bölgeye adapte etmek olduğunu düşünüyoruz. Signify olarak, afet bölgesine yönelik odağımızı sürdürürken, afet yönünden riskli alanlara kolay uygulanabilen ve uzun ömürlü aydınlatma çözümlerini ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.”

 

*

Signify hakkında

132 yıldır dünyada, 90 yılı aşkın süredir de Türkiye’de faaliyet gösteren bir şirket olarak, Philips Aydınlatma olarak başladığımız serüvende 2016 yılında Royal Philips’ten ayrılarak kendi ayakları üzerinde duran bağımsız bir şirket olarak halka arz sürecimizi gerçekleştirdik. İsmimizi Mayıs 2018’de Signify olarak değiştirdik. En büyük markamız olan Philips’i de Interact, Trulifi ve Color Kinetics markaları gibi bünyemizde barındırmaya devam ediyoruz. Bağlantılı aydınlatma, LED ve konvansiyonel aydınlatmada lider konumdayız. Evlerin yanı sıra ofisleri, binaları ve kentsel mekanları da dönüştürmede nesnelerin internetini kullanan bir şirketiz. 2022 yılında 7,5 milyar Euro değerinde satışlarımız, 70’ten fazla ülkede yaklaşık 35.000 çalışanımız ile çözümler sunan dünyadaki en büyük aydınlatma şirketiyiz.  2020'de karbon nötrlüğüne ulaştık, halka arzımızdan bu yana art arda beş yıl Dow Jones Sürdürülebilirlik Dünya Endeksi'nde yer aldık ve 2017, 2018 ve 2019'da Endüstri Lideri seçildik.

http://www.yapi.com.tr/haberler/solar-aydinlatmanin-isigi-guven-veriyor_201961.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!