Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Sultangazi’de Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Devam Ediyor

Sultangazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Şehit Eyüp Gönen Caddesi’nde bulunan eskimiş ve riskli binalar yıkıldı. Gerçekleştirilecek projeyle yıkılan binaların yerine dayanıklı, şık ve modern binaların inşa edileceği açıklandı.

yapi.com.tr
Sultangazi’de Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Devam Ediyor

Daha önce Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Kentsel Dönüşüm Projesi’nin lansmanını yapan Sultangazi Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nde de kentsel dönüşüm çalışmalarına başladığını duyurdu. Şehit Eyüp Gönen Caddesi’nde bulunan ve ekonomik ömrünü yitirmiş, deprem riski taşıyan 5 binanın yıkımı belediye ekiplerince gerçekleştirildi. Bunların yerineyse depreme dayanıklı, şık görünümlü ve modern binalar inşa edilecek.

DHA’da yer alan habere göre; Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun yıkım çalışmalarını yerinde gözlemledi. Çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alan Başkan Dursun, işlemlerin hızla tamamlanması ve yeni binaların kısa sürede vatandaşlara kazandırılması yönünde talimat verdi.

Proje hakkında konuşan Başkan Dursun, "Komşularımızın deprem korkusu olmadan huzur içinde yaşayabilecekleri yeni binaları buraya kazandıracağız. Bu kapsamda Esentepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattık. İnşallah hem komşularımıza daha sağlıklı konutlar sunarak mağduriyetleri gidermiş olacağız hem de Sultangazimize değer katacak çok özel bir projeyi gerçekleştirmiş olacağız." dedi.

İlçe genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Başkan Dursun, "Sultangazimizde kentsel dönüşüm çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Cumhuriyet ve Uğur Mumcu Mahallelerimizde büyük çalışmalarımız devam ediyor. Komşularımızın da desteğiyle, inşallah çok daha güzel ve daha yaşanabilir bir Sultangazi'yi hep birlikte inşa edeceğiz." dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sultangazide-kentsel-donusum-calismalari-devam-ediyor_188221.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!