Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kentsel Dönüşüm İhalesi Yine Davetle Verildi

2018 yılında başlatılan Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci etabından sonra üçüncü etabı da davet usulü ihale edildi.

yapi.com.tr
Kentsel Dönüşüm İhalesi Yine Davetle Verildi

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlardan oluşan üçüncü etabını Turgut AŞ inşa edecek. Turgut AŞ ile geçtiğimiz mayıs ayında sözleşme imzalandığı öğrenildi. Toplam yapım maliyetinin ne kadar olduğu açıklanmayan proje ile ilgili TOKİ'nin ihale ve proje sayfalarında da herhangi bir bilginin olmaması dikkat çekti.

Sözcü’den İsmail Şahin’in haberine göre; 2018 yılında Çamlıca Camii'nin batısında 180 bin metrekarelik bir alan risk alanı ilan edilmişti. Üç etaptan oluşan Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin birinci etabı için 2019 yılında gerçekleştirilen açık ihaleyi Özyazıcı İnşaat kazanmıştı. 501 konut, 48 dükkândan oluşan birinci etabın inşaat aşamasının yüzde 90'ı tamamlandı.

706 konut ve 75 adet ticari alandan oluşan ikinci etabının yapım işini ise son dönemde aldığı kamu ihaleleriyle dikkat çeken Yapı & Yapı şirketi almıştı. Projeyle ilgili ihale ilanı yayınlanmazken, iş davet usulüyle verilmişti.

Proje kapsamında 3 etapta toplam, 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim, 2500 araçlık kapalı otopark inşa edilmiş olacak.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kentsel-donusum-ihalesi-yine-davetle-verildi_186721.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!