Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Tank Palet Fabrikası'nın Kaderini Değiştirecek Olay

Sakarya Arifiye’deki Tank Palet Fabrikası'nın özelleştirilme kararı kamuoyunda tepkiyle karşılanmaya devam ederken, konuyla ilgili olarak dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

yapi.com.tr
Tank Palet Fabrikası'nın Kaderini Değiştirecek Olay

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), Tank Palet Fabrikası'nın özelleştirilmesinin iptaline yönelik açtığı davada, Danıştay'dan çok konuşulacak bir karar çıktı.

Danıştay savcısı, özelleştirme işleminin iptali yönünde bir mütalaa verirken, yapılan özelleştirmenin "verimliliği" artırmayacağını vurguladı.

Danıştay savcısı, özelleştirme işleminin iptali yönünde bir mütalaa verirken, yapılan özelleştirmenin "verimliliği" artırmayacağını vurguladı.

Odatv'den Hakan Erol'un haberine göre mütalaada, özelleştirme kararının Savunma Sanayi Güvenliği Yasası'na aykırı olduğu ifade edilirken, "MSB Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren 1. Ana Bakım Fabrikası’nın özelleştirme kapsam ve programına alınması yolundaki Karar’ın 5202 sayılı Kanun’a ve kamu yararına aykırılığı yönünde de iptaline karar verilmesi gerektiği düşünülmektedir" diye de belirtildi.

Öte yandan, konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan HKP, "AKP’nin ve kaçak Saray’ın zulüm, baskı, kanunsuzluk iktidarında kamunun, halkın, vatanın çıkarını savunan, Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkan hukuk insanlarının hâlâ kalabilmiş olması bizleri sevindiriyor" diye belirtti.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir...

http://www.yapi.com.tr/haberler/tank-palet-fabrikasinin-kaderini-degistirecek-olay_173087.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!