Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tarlabaşı'na 500 Milyon Dolarlık Dönüşüm

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 3 yıldır devam eden Tarlabaşı Yenileme Projesi'nde son aşamaya gelindiğini bildirdi. Demircan, giderek yok olmaya yüz tutmuş Tarlabaşı ve çevresinin yıllarca ihmal edildiğini, oluşan kötü çevre koşulları ve yüksek proje maliyetleri yüzünden bugüne kadar yatırım yapılamadığını söyledi.

NTV EMLAKTIMES
Tarlabaşı'na 500 Milyon Dolarlık Dönüşüm

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 3 yıldır devam eden Tarlabaşı Yenileme Projesi'nde son aşamaya gelindiğini bildirdi.

Demircan, kültürel zenginliğin korunamadığı ve gerekli bakım ve onarım çalışmaları yapılamadığı için giderek yok olmaya yüz tutmuş Tarlabaşı ve çevresinin yıllarca ihmal edildiğini, oluşan kötü çevre koşulları ve yüksek proje maliyetleri yüzünden bugüne kadar yatırım yapılamadığını söyledi.
        
Beyoğlu Belediyesi
tarafından hazırlanan Tarlabaşı Yenileme Projesi ile Tarlabaşı'nın büyük bir dönüşüme hazırlandığını belirten Demircan, ''3 yıldan beri devam eden çalışmada son aşamaya gelindi. Binaların yüzde 55'lik bir bölümünde mal sahipleriyle anlaştık. Anlaşma sağlanamayan binalarla ilgili dava süreci tamamlanır tamamlanmaz yenileme çalışmalarına bu yıl içinde başlanacak. Hedefimiz bu yıl kazmayı vurmak'' dedi.

 

 

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/tarlabasina-500-milyon-dolarlik-donusum-_75846.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!