Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Sokağa Sanatçı Eli Değdi

Tasarımcılar ve Modacılar Ağaçları Süsledi

Şişli Belediyesi'nin Nişantaşı ve Teşvikiye çevresinde uyguladığı ‘‘Kentsel Dönüşüm Projesi’’ kapsamındaki sosyal ve kültürel etkinlikleri, yeni yı

Hürriyet
Tasarımcılar ve Modacılar Ağaçları Süsledi

b>Şişli Belediyesi'nin Nişantaşı ve Teşvikiye çevresinde uyguladığı ‘‘Kentsel Dönüşüm Projesi’’ kapsamındaki sosyal ve kültürel etkinlikleri, yeni yıl öncesi renkli görüntüler ortaya çıkmasına neden oldu.
"Yılbaşı Ağaçları 2003’’ adlı yeni yıl projede, birçok ünlü tasarımcı ve modacı, sponsor desteğiyle ağaçları özgün tasarımlarıyla giydirdi. Zeynep Tunuslu eşi Ahmet Ağaoğlu, Evrim Timur, Hakan Helvacıoğlu, Bahar Korçan ve Atıl Kutoğlu gibi modacıların yer aldığı proje, Nişantaşı ve Teşvikiye'nin çehresini değiştirdi. Atıl Kutoğlu, proje kapsamında ağaçları Mevlana tasarımıyla süslemeye karar verdi. Kutoğlu, bunun nedenini ise ‘‘Mevlana, tüm zamanlara ışık tutan bir düşünür ve ben defilemde de Mevlana'yı kullandım. İnsanlara huzur ve mutluluk verdiği için de onu seçtim’’ sözleriyle açıkladı. Zeynep Tunuslu ise bu projede tercihini kırmızıdan yana kullandı. Kırmızı naylondan yapılan 21 kıyafeti ağaçlara giydiren modacı, ‘‘Ben yılbaşında kırmızı giyinirim ve kırmızıyı çok severim’’ dedi. Eşi Ahmet Ağaoğlu ise, gövdesi kesilmiş bir yılbaşı ağacını süslemeye karar verdi. Bu arada tasarımcıların önünde poz verdiği ağaç ise, Arzu Kaprol'ün mağazasının önünde yer alıyordu. Bu ilginç projenin açılışı pazar akşamı yapılacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tasarimcilar-ve-modacilar-agaclari-susledi_2706.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!