Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Temo Mobilya Bilgi ve Teknoloji Yatırımlarına Odaklandı

Koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefleyen Temo Mobilya, bu dorğultuda bilgi ve teknoloji yatırımlarına odaklandı. Türkiye’nin önemli Mobily

Ticaret



b>Koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefleyen Temo Mobilya, bu dorğultuda bilgi ve teknoloji yatırımlarına odaklandı.

Türkiye’nin önemli Mobilya Merkezlerinden İnegöl de, modüler mobilya, ahşap sandalye üretimi yapan ve çok sayıda ülkeye ihracat gerçekleştiren Temo Mobilya, İnsana ve teknolojiye yaptığı ciddi yatırımlarla iç ve dış piyasadaki müşterilerinin beklentilerini daha yüksek oranda karşılamayı amaçlıyor.

5 yıl önce üretime başlayan ve 25 bin metrekaresi kapalı, 33 bin metrekarelik alanda üretim yapan Temo Mobilya, yalnız İnegöl’ün değil, ülkenin en büyük mobilya üretim tesislerinden birine sahip. Firma kalite tasarım teknoloji ve personel altyapısına yönelik yatırımlarla 2003 yılında önemli gelişmeler kaydetmeyi hedefliyor.

Temo Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı A.Kemal Tuna, yatırımlarla sürekli gelişmeyi ve böylelikle müşterilerini mutlu etmeyi temel ilke edindiklerini belirtti. Mobilya sektöründe yüksek kaliteli, modern ürünler ve üstün hizmetler sunmak için gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

Müşterilerin Temo ürünlerinden bekledikleri işlevsel değerleri, üretimde kullandıkları yüksek teknolojiye sahip makinelerle, duygusal değerleri de modern tasarımlarla sağladıklarını ifade eden Tuna, “Herşeyin en güzeline layık olan müşterilerimize görünüşü şık, estetik, dayanıklı ve güvenilir ürünlerimizi, bilgisayar destekli tasarım ve üretimde daha hızlı ve daha yüksek kalitede sunmak istiyoruz. Mutlu müşteriler bizim mutluluğumuzun kaynağıdır” dedi.

Teknoloji konusundaki son gelişmeleri devamlı izlediklerini ve ihtiyaç duyulan makineleri de devreye aldıklarını işaretleyen Tuna, geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Uluslararası Makine Fuarı’nı, bu amaçla ziyaret ettiklerini anlattı. “Bu fuarda üretim hattını güçlendirecek yeni makine bağlantısı yaptık” dedi.

Tuna, bu makinelerin devreye girmesiyle hedefe daha emin adımlarla ilerleyeceklerini sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/temo-mobilya-bilgi-ve-teknoloji-yatirimlarina-odaklandi_4735.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!