Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Temo Mobilya’ya Dubai Fuarın’da Yoğun İlgi

İnegöl’de yaklaşık 5 yıldır modüler mobilya ve ahşap sandalye üreten ve bugün 4 kıtada, 24 ülkeye ihracat yapan Temo Mobilya, farklı çizgisi ve mod

Ticaret



b>İnegöl’de yaklaşık 5 yıldır modüler mobilya ve ahşap sandalye üreten ve bugün 4 kıtada, 24 ülkeye ihracat yapan Temo Mobilya, farklı çizgisi ve modern tasarımıyla, Dubai Uluslararası İndex Mobilya Fuarı’nın en çok ilgi gören firmaları arasında yer aldı.

Dünyanın yeni ticaret merkezlerinden biri olarak gösterilen, Dubai’de düzenlenen ve 48 ülkeden yaklaşık 900 firmanın ürünlerini sergilediği fuarı, başta Arap ülkelerinden gelenler olmak üzere 60 bin kişinin ziyaret ettiği belirtildi. Fuara, Temo Mobilya’nın ikinci kez katıldığı ve yeni iş bağlantılarıyla fuardan döndüğü kaydedildi.

Ev tekstili, kumaş, aksesuar, halı, seramik ve aydınlatma ürünlerinin de sergilendiği fuarda, Temo Mobilya’nın ürünleri hayli ilgi gördü. Firma yetkilileri, Tema standının dolup taştığını belirttiler. Gelişmiş ülkelerdeki firmaların iç ve dış ticaretlerine, bu tür fuarların büyük ölçüde katkı sağladığına önemle işaret eden firma yetkilileri, “Bizim hedefimiz hem ülkemizden hem de yurtdışından yeni müşterilerle buluşmaktı. İndex Mobilya Fuarı’nda bir amacımıza ulaştık. Müşterilerimiz ve ziyaretçilerden aldığımız değerlendirmelerle çalışmalarımıza yön vereceğiz. Bugüne kadar katıldığımız fuarlar firmamızın gelişmesinde büyük rol oynadı” diye konuştular.

Temo Mobilya, 5 yıllık bir geçmişe sahip olmasına rağmen, bugün 4 kıtada 24 ülkeye ihracat yapıyor ve yeni pazarlar konusunda çalışmalarını bilinçli biçimde sürdürüyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/temo-mobilyaya-dubai-fuarinda-yogun-ilgi_6987.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!