Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Termo Teknik, Caradon Heating International’ın Merkezi Oldu

Dünyanın en büyük ikinci radyatör üreticisi Ideal Strelrad Group’un (ISG), Doğu Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya’dan sorumlu olacak yeni şirketi Caradon Heating International’ın merkezi Termo Teknik oldu. Bu yeni yapılanma altında ISG bünyesinde bulunan marka ve firmalar Termo Teknik tarafından yönetilecek.

yapi.com.tr
Termo Teknik, Caradon Heating International’ın Merkezi Oldu

Dünyanın en büyük ikinci radyatör üreticisi Ideal Strelrad Group’un (ISG), Doğu Avrupa, Ortadoğu, Afrika  ve Asya’dan sorumlu olacak yeni şirketi Caradon Heating International’ın merkezi Termo Teknik oldu. Bu yeni yapılanma altında ISG bünyesinde bulunan marka ve firmalar Termo Teknik tarafından yönetilecek.

Termo Teknik Genel Müdürü ve Caradon Heating International’ın Direktörü Cem Nazif Yalçın, Termo Teknik’in de bir ISG istiraki olduğunu hatırlatarak, “Böyle geniş ve büyümeye açık bir bölgenin Türkiye’den yönetilecek olması, ISG’nin Termo Teknik yönetimine ve de ülkeye duyduğu güveni yansıtıyor” dedi.  ISG içerisindeki yeni organizasyonel düzenlemenin Termo Teknik’in Türkiye’deki faaliyetini etkilemeyeceğini de vurgulayan Yalçın, ISG’nin Türkiye’de Termo Teknik markası ile faaliyetine devam edeceğini belirtti. Yalçın, ISG’nin Termo Teknik’i  satın aldığı 1999 yılından itibaren 100 milyon dolar yatırım yaptığını ve Dünyanın en büyük radyatör fabrikalarından birisinin Türkiye’de kurulu bulunduğunu söyledi.

Termo Teknik

Termo Teknik’in Çorlu’da kurulu bulunan radyatör fabrikası 100 bin m2 alan ve yıllık 4.5 milyon adet radyatör kapasitesine sahip bulunuyor. Dünyadaki sayılı radyatör fabrikalarından birisi olan tesiste, şu anda 500 üzerinde kişi çalışıyor. Piyasadaki gelişmelere bağlı olarak 2011 yılında 100 kişinin daha istihdam edilmesi planlanıyor.

Türkiye’de 2009 yılında 130 milyon TL ciro yapan Termo Teknik bu yıl cirosunu 180 milyon TL’ye çıkartmayı hedefliyor. Termo Teknik 2009 yılında 72 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirerek  İstanbul Maden ve Metal İhracatçıları Birlikleri’nden (İMMİB) kendi ürün sektöründe en fazla ihracat yapan Birlik üyesi kuruluş olarak üst üste 4. kez ödüllendirildi

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/termo-teknik-caradon-heating-internationalin-merkezi-oldu_81679.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!