Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Termo Teknik, Caradon Heating...

Termo Teknik İhracatta Yine Lider

Termo Teknik, 2009 yılında gerçekleştirdiği panel radyatör ihracatı ile İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından kendi ürün sektöründe '2009 yılında en fazla ihracat yapan Birlik üyesi kuruluş' olarak ödüllendirildi. Önceki üç yılda ihracat ödülü alan Termo Teknik, böylece üst üste dördüncü kez bu ödülün sahibi oldu.

yapi.com.tr
Termo Teknik İhracatta Yine Lider

STRONG>Termo Teknik, 2009 yılında gerçekleştirdiği panel radyatör ihracatı ile İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından kendi ürün sektöründe '2009 yılında en fazla ihracat yapan Birlik üyesi kuruluş' olarak ödüllendirildi. Önceki üç yılda ihracat ödülü alan Termo Teknik, böylece üst üste dördüncü kez bu ödülün sahibi oldu.  

Avrupa’nın önde gelen ısıtma devlerinden Ideal Strelrad Group’un (ISG) Türkiye’de üretim ve pazarlama faaliyetlerini sürdüren, Çorlu’da kurulu bir radyatör fabrikası bulunan Termo Teknik  2009 yılında 72 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Termo Teknik Genel Müdürü Cem Nazif Yalçın, Termoteknik ihracatının çoğunluğunun Avrupa ülkelerine gerçekleştirildiğini belirterek şunları söyledi:

“ Termo Teknik ailesi olarak her zaman en iyi, en gelişmişi üretmeye çalışıyoruz. Ar-Ge ekibimiz ve mühendislerimizin yarattığı dekoratif panel radyatör, havlu radyatörler ve verimliliği son derece yüksek, kombilerimizle özellikle Avrupa ülkelerinde güçlü pazar konumlarımız var. Müşterilerimiz hem üretimimize hem de ticari politikamıza itibar ettikleri için bizle çalışıyorlar. Türkiye panel radyatör üretici sayısının dünyada en çok olduğu ülke ve dolayısıyla rekabet çok fazla. 2009’da dünya ekonomisinden dolayı daralan pazarlara ve de yoğun rekabete rağmen üst üste 4 kez ihracat birinciliği ödülünü alan arkadaşlarımızı kutluyorum.”

Yalçın, Termo Teknik’in 2010 yılında yeni başarılara imza atmak amacıyla çalıştığını belirterek, ”Avrupa’daki en büyük radyatör fabrikalarından birisine sahibiz, yılda 4.5 milyon metrelik kapasitemiz var, kapasitemizi en iyi biçimde kullanıyoruz. 2010’da ihracatımızı arttırarak bir kez İMMİB ihracat birinciliği ödülünü almayı hedefliyoruz” dedi.

ETİKETLER: ekonomi firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/termo-teknik-ihracatta-yine-lider_78798.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!