Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Togo Kuleleri’nde Wilo Yangın Pompaları Tercih Edildi

Wilo'nun yangınla mücadele için kendi fabrikasında ürettiği UL listeli ve FM onaylı yangın pompaları, Ankara’nın ticari hayatında hem AVM hem ofis olarak dikkat çeken Togo Kuleleri tarafından tercih edildi.

yapi.com.tr
Togo Kuleleri’nde Wilo Yangın Pompaları Tercih Edildi

Pompa teknolojisi sektörünün yenilikçi firması Wilo, ürünleri ile prestijli projelerde yer alıyor. Wilo’nun, projelerin yer aldığı referans listesine, ticari açıdan ulaşımı kolay lokasyonu ile Ankara’da bulunan Togo Kuleleri de katıldı.

Togo Kuleleri'nde 7 bodrum kat, zemin kat ve 28 kule katı olmak üzere her bir kulede toplam 36 kat bulunuyor. Bir yatay AVM ve iki dikey ofis kulesinin yer aldığı, 12.000 m2 arazi üzerine kurulu projede, gerekli tüm standartları karşılayarak çözümler sunan Wilo yangın sistemleri görev yapacak.

Togo Kuleleri’nin kalbine, Wilo’nun NFPA20’ye uygun UL listeli FM onaylı yangın pompaları entegre edildi. Yangınla mücadele sisteminde; 750gpm 210psi kapasitesinde, SCPFF model 2 adet ve 750gpm 100psi kapasitesinde, CME model 4 adet yatay tip bölünebilir gövdeli yangın pompası yer alıyor.

Yangın sistemleri 2 adet elektrikli pompadan oluşuyor. Herhangi bir elektrik arızası olması durumda sistemin jeneratörden beslenebilmesi için pompa sayısı kadar otomatik transfer swich kullanılıyor.

Wilo, hizmet verdiği tüm segmentlerde olduğu yangın mücadele alanında da müşterilerine sonsuz güven vermeye ve projelere değer katmaya devam ediyor. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/togo-kulelerinde-wilo-yangin-pompalari-tercih-edildi_173865.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!