Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Trump Towers İstanbul'da Satışlar Başladı

Trump Organizasyon İş Geliştirme ve Stratejik Yatırımlar Başkan Yardımcısı Ivanka Trump, Trump Towers İstanbul projesinin yüzde 45'inin resmi satışa başlanmadan satılmış olmasını, Avrupa'daki ilk projelerinde Türkiye'yi seçmelerinin ne kadar doğru olduğunun kanıtı olarak değerlendirdi.

Referans Gazetesi
Trump Towers İstanbul'da Satışlar Başladı

Trump Organizasyon İş Geliştirme ve Stratejik Yatırımlar Başkan Yardımcısı Ivanka Trump, Trump Towers İstanbul projesinin yüzde 45'inin resmi satışa başlanmadan satılmış olmasını, Avrupa'daki ilk projelerinde Türkiye'yi seçmelerinin ne kadar doğru olduğunun kanıtı olarak değerlendirdi. Ivenka Trump, Trump Towers İstanbul projesinin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında 2007 yılında Türkiye'ye ilk kez geldiğinde Trump markasının Türkiye'de neler yapabileceğini söylediğini hatırlatarak, "Bugün, o zaman söylediklerimizi yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Projeye yeni başladıklarında ön satışla projeden daire alan müşterilerinin, o zaman bir "hayali" satın aldığını, ancak bugün "lüksün en üst noktasında bir Trump ürünü" satın aldıklarını gördüklerini belirtti. Projelerinde sadece bir bina satmadıklarını, binanın yanında bir yaşam paketi sunduklarını vurgulayan Trump, "Trump Towers İstanbul projesinde de bir yaşam deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Trump ürünlerine sahip olanlar veya kullananlar için bir "Trump Card" çıkardıklarını anlatan Trump, bu karta sahip müşterilerinin, Trump tesislerinde ve kendisinin yaptığı mücevher tasarımlarında özel avantajlara sahip olacağını bildirdi. Geçen yıldan itibaren dünyadaki ekonomik ortamın değiştiğini, ancak pazar koşullarının Trump markasını daha ileri götürmek için mükemmel bir ortam yarattığını ifade eden Trump, şunları kaydetti:

"Pazar derinliği bilinciyle en prestijli yerler için çok avantajlı anlaşmalar yapma imkanına sahibiz. Önümüzdeki günlerde markamızı Asya, Avrupa, Güney Amerika ve Orta Doğu'ya taşıyarak istikrarlı bir şekilde büyümeye devam edeceğiz. Türkiye, Avrupa'nın ilk Trump markalı projesini gerçekleştirmek için mükemmel bir ülke. Burada çarpıcı dizaynından sıradışı hizmetlerine kadar her ayrıntısıyla Trump markasını ve ayrıcalıklarını anlayan, takdir eden ve ince zevklere sahip sofistike bir kitleye hitap etmekten mutluluk duyuyoruz Projenin rezidans bölümüyle elde ettiğimiz başarıyı ofis ve alışveriş alanları için de yakalayacağımıza inanıyoruz."
 
Fiyatlar 500 bin dolar ile 5,5 milyon dolar arasında

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ivenka Trump, bir soru üzerine tüm Trump projelerinde inşaat kalitesinin ötesinde "lüks ve stili" bir arada sunduklarını belirterek, müşterilerinin her projelerini takip ettiklerini ve bunu kendilerine bir görev olarak bildiklerini söyledi.
İstanbul'a da lüks ve stilin bir arada sunulduğu bir projenin beğenileceğini bilerek geldiklerini anlatan Trump, "Projenin resmi satışına özellikle bugün başladık. Model evlerin ortaya çıkmasını ve müşterilerimizin neyi satın alacaklarını görmesini istedik, ancak projenin yüzde 45'inin resmi satışa başlanmadan satılmış olması, Avrupa'daki ilk projemizde Türkiye'yi seçmemizin ne kadar doğru olduğunun kanıtıdır" diye konuştu.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/haberler/trump-towers-istanbulda-satislar-basladi_74625.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!