Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tünelin Yüzde 59'u Tamamlandı

Başbakan Binali Yıldırım'ın, İzmir'deki 35 projesinden birisi olan Sabuncubeli Tünelleri'nde, 350 işçi, dönt noktadan 24 saat çalışmalarını devam ettiriyor.

yapi.com.tr
Tünelin Yüzde 59'u Tamamlandı

İzmir - Manisa arasında 15 dakikaya indirecek olan tünelin inşaatının yüzde 59'luk bölümünün tamamlandığı, inşaatın sorunsuz devam ettiği açıklandı.

Sabuncubeli Tünelleri, Başbakan Binali Yıldırım İzmir Büyükşehir Belediye başkanlığına aday olduğu sırada açıkladığı 35 projenin en önemlilerinden birisi oldu. Hem İzmir Manisa arasındaki mesafeyi 15 dakikaya indirecek hem de en zorlu bölümünü kolayca geçilmesini sağlayacak olan tünelin bir tüpü 4 bin 40 metre, diğeri ise 4 bin 70 metre uzunluğunda olacak.

350 işçi 24 saat çalışıyor

Yaklaşık 350 işçinin dönüşümlü olarak İzmir ve Manisa yönlerindeki 4 noktadan çalışmasını sürdürdüğü tünel inşaatının yüzde 59'luk bölümünün tamamlandığı açıklandı. Zorlu bir yer yapısına sahip olan tünlerin bir tüpünde 2 bin 300 metrenin, diğerinde ise 2 bin 550 metrelik bölümün kazının tamamlandığı, inşaat işlerinin ise deva ettiği öğrenildi.

Karayolları bölge Müdürlüğü yetkileri de, tünellerdeki çalışmaların sorunsuz olarak devam ettiğini, bölgedeki arazi yapısının önceden bilindiğini, yaşanan sorunların da zaten beklendiği için önlemlerini ala ala inşaata devam ettiklerini söyledi.

Karayolları Bölge müdürlüğü yetkilileri, Sabuncubeli Tünellerinin, 2017 yılının sonunda hizmete gireceğini de ifade etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tunelin-yuzde-59u-tamamlandi_146661.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!