Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Uluslararası Göbeklitepe Film Festivali Eylülde Gerçekleşecek

2019 yılının Göbeklitepe yılı ilan edilmesiyle birlikte Şanlıurfa’da birçok turizm etkinliği yapılmaya başlandı. Eylül ayında gerçekleşecek olan Uluslararası Göbeklitepe Film Festivali hakkında konuşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, “Dünyanın en önemli oyuncu yönetmen ve yapımcılarını şehrimizde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

yapi.com.tr
Uluslararası Göbeklitepe Film Festivali Eylülde Gerçekleşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019 yılını Göbeklitepe yılı ilan etmesinin ardından kentte turizm etkinlikleri adına birçok çalışma yapılıyor. Şanlıurfa Valiliği ve Turizm A.Ş Genel Müdürlüğü'nün himayesinde eylül ayında gerçekleştirecek olan Uluslararası Göbeklitepe Film Festivali, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ilk uluslararası film festivali olma özelliğini taşıyor. DHA'da yer alan habere göre festival başkanlığını sinema filmi yapımcısı Halit Ziya Alptekin'in üstlendiği Uluslararası Göbeklitepe Film Festivali'nin dünyanın en prestijli festivaller arasına girmesi hedefleniyor.

"Şimdiden heyecanını yaşıyoruz"
Uluslararası Göbeklitepe Film Festivali'nin başta Şanlıurfa olmak üzere ülke turizmine çok önemli katkılar sunacağını ifade eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük destekleri sonucunda ülkemizde bu yıl Göbeklitepe yılı ilan edildi. Bu çerçevede şehrimiz turizmin önemli merkezlerinden biri haline geldi. Biz de bu vesileyle Göbeklitepe üzerinden hem Şanlıurfa'nın hem de ülkemizin tanıtımını yapma adına bir dizi çalışma yürütüyoruz; bu çerçevede uluslararası Göbeklitepe Film Festivali de en önemsediğimiz etkinliklerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Dünyanın en önemli oyuncu yönetmen ve yapımcılarını şehrimizde ağırlayacak olmanın şimdiden heyecanını yaşıyoruz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/uluslararasi-gobeklitepe-film-festivali-eylulde-gerceklesecek_171549.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!