Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Vaillant Türkiye'ye Vaillant Group 2012 Sürdürülebilirlik Ödülü

Vaillant Türkiye, yenilenebilir enerji ve enerjinin verimli kullanılmasına yönelik hayata geçirdiği eğitim projeleriyle Vaillant Group bünyesinde faaliyet gösteren şirketler arasında verilen S.E.E.D.S ödülüne layık görüldü.

yapi.com.tr
Vaillant Türkiye'ye Vaillant Group 2012 Sürdürülebilirlik Ödülü

Vaillant Türkiye, yenilenebilir enerji ve enerjinin verimli kullanılmasına yönelik hayata geçirdiği eğitim projeleriyle Vaillant Group bünyesinde faaliyet gösteren şirketler arasında verilen S.E.E.D.S ödülüne layık görüldü. Sustainability, environment, employees, development & products, society kelimelerinin baş harflerinden oluşan S.E.E.D.S yaklaşımı, Vaillant Group’un ana iş alanlarında sürdürülebilirlik yaklaşımı olarak çevre, çalışanlar, geliştirme ve ürünler, toplum alanlarına odaklandığını ifade ediyor. Vaillant Türkiye ödülü, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği 'Enerteach', 'RenewVET' ve 'Yeşil Meslekler Meslek Edindirme' isimli üç farklı eğitim ve sosyal sorumluluk projesiyle almaya hak kazandı.

Düzenlenen ödül töreninde Vaillant Group Managing Director Dr. Dietmar Meister, projelerdeki başarılarından ötürü Vaillant Türkiye Teknik Eğitim Bölümü Müdürü Sencer Erten ile ekibinde görev yapan Serdar Öksüz, Nejdet Çınar, Mustafa Balkan’a ödül verdi. Törene ayrıca Vaillant Group Country Manager’i Christoph M. Grosser, Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın ve Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila da katıldı.

Enerteach; binalarda enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı alanlarında eğitim modülleri geliştirilmesini amaçlıyor. Avrupa Birliği’nin enerji politikası kapsamında Leonardo da Vinci Programı çerçevesinde uygulanan “EnerTeach Projesi” enerji verimli binalar yenilenebilir enerji uygulamaları alanında geliştirme kategorisinde Avrupa Birliği tarafından en iyi proje seçildi.

RenewVET; yenilenebilir enerji sektörü için mesleki eğitimin geliştirilmesi amacıyla uluslararası eğitim sistemlerinin karşılaştırılması, bilgi ve tecrübelerin paylaşılması ve

Yeşil Meslekler Meslek Edindirme ise binalarda enerji verimliliği konusunda gençlerin eğitimi ve istihdam edilebilinirliğinin sağlanmasını hedefliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vaillant-turkiyeye-vaillant-group-2012-surdurulebilirlik-odulu_91393.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!