Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vefa Prefabrike, “Daha Az Malzeme ve Az İşçilik ile Daha Kaliteli ve Estetik Ürünler”

Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul’a 1999 yılından bu yana katılan Vefa Prefabrike, bu yıl da fuarda 128 metrekare büyüklüğe standı ile yerini aldı. Vefa Prefabrike Yapılar Ticari Koordinatörü Ali İhsan Sağlamkaya, “Standımız, planladığımız etkinliklerimiz ve hazırladığımız sürprizlerimiz eşliğinde müşterilerimiz ve ziyaretçilerimiz ile fuarda

yapi.com.tr
Vefa Prefabrike, “Daha Az Malzeme ve Az İşçilik ile Daha Kaliteli ve Estetik Ürünler”

İnşaata başlamadan zamandan, iş gücünden ve maliyetten kazanmayı vaad eden ve yaklaşık 40’a yakın ülkede şantiye binaları kuran Vefa Prefabrike, Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2011’de 128 metrekare büyüklüğe sahip standı ile yerini aldı.

Yapı Fuarı’nı yeni teknolojilerini, ürünlerini, geliştirdikleri yeni detayları ve ürünlerinin öne çıkan özelliklerini ortaya koymak için bir fırsat olarak gördüklerini söyleyen Vefa Prefabrike Yapılar Ticari Koordinatörü Ali İhsan Sağlamkaya, “Dolayısıyla bugüne kadar büyük alanlarda görkemli, etkileyici stantlarımız ile müşterilerimiz ve ziyaretçilerimizin ilgisini çekmeyi başardık. Bu yıl da fuardan iki ay öncesinde başladığımız hazırlıklarımızı büyük bir heyecanla sürdürdük. Yine etkileyici bir stant ile fuardaki yerimizi alıyoruz. Standımız, planladığımız etkinliklerimiz ve hazırladığımız sürprizlerimiz eşliğinde müşterilerimiz ve ziyaretçilerimiz ile fuarda buluşuyoruz” diye konuştu.

Fuar katılımlarını önemsediklerini ve katılım konusunda da seçici davrandıklarını dile getiren Sağlamkaya, İstanbul’daki Yapı Fuarı’nın da kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Sağlamkaya, “Çünkü 1999 yılından bu yana aralıksız olarak her yıl bazen üç farklı stantta olacak şekilde katılımlarımızı sürdürüyoruz. Bu yılki standımız geçen sene olduğu gibi fuarın ana girişindeki açık alanda 128 metrekare. Ziyaretçiler fuara adım attıklarında ilk olarak onları biz karşılamış oluyoruz” dedi.

Maliyet, zaman ve işgücünden tasarruf….

Vefa Prefabrike’nin maliyet, zaman ve iş gücünden büyük bir tasarruf sağladığına dikkat çeken Ali İhsan Sağlamkaya, Neopan teknolojisiyle geliştirilen sandviç ve kompozit panel duvarların prefabrike binaların maliyetlerini önemli oranda düşürdüğünü yüksek izolasyon değerleri sayesinde enerji tasarrufu sağladığını belirtti.



TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/vefa-prefabrike-daha-az-malzeme-ve-az-iscilik-ile-daha-kaliteli-ve-estetik-urunler_86783.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!