Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vefa Prefabrike, “Daha Az Malzeme ve Az İşçilik ile Daha Kaliteli ve Estetik Ürünler”

Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul’a 1999 yılından bu yana katılan Vefa Prefabrike, bu yıl da fuarda 128 metrekare büyüklüğe standı ile yerini aldı. Vefa Prefabrike Yapılar Ticari Koordinatörü Ali İhsan Sağlamkaya, “Standımız, planladığımız etkinliklerimiz ve hazırladığımız sürprizlerimiz eşliğinde müşterilerimiz ve ziyaretçilerimiz ile fuarda

yapi.com.tr
Vefa Prefabrike, “Daha Az Malzeme ve Az İşçilik ile Daha Kaliteli ve Estetik Ürünler”

br >


“Neopan ile duvarlar tam otomatik üretiliyor”

Neopan teknolojisi sayesinde prefabrike yapıların duvarlarını tam otomatik olarak ürettiklerini dile getiren Sağlamkaya, böylece müşterilerine daha ekonomik ve kaliteli ürünleri daha hızlı sunmayı başardıklarını ifade etti. Sağlamkaya, “Tam otomatik kompozit panel hattı, sahip olduğu özellikleri ile Türkiye’de bir ilk. Bu özelliklerin başında 1,25 metre genişliğinde ve iç yüzü çimentolu yonga levha duvarların hattan seri bir şekilde çıkması geliyor” dedi.

Neopan teknolojisine sahip prefabrike binaların, içinde yaşayanlara sağladığı avantajların başında diğer teknolojilere nazaran daha yüksek izolasyon değerlerine sahip olmasının geldiğini söyleyen Sağlamkaya, şöyle devam etti: “Neopan teknolojisine sahip sistem, uygulamada özellikle yüksek kalite ve kolay kurulumla dikkat çekiyor. Neopan’ın prefabrik binalara kazandırdığı maliyet avantajı ise şantiyelerde boya işlemini ortadan kaldırmasından kaynaklanıyor. Neopan teknolojili prefabrike binalar da diğer sistemlerde olduğu gibi beton zemin üzerine monte ediliyor. Neopan teknolojisi sayesinde prefabrik binaların duvarları tam otomatik olarak üretiliyor. Prefabrik binaların üretim kapasitesindeki limitleri belirleyen duvar üretimindeki sınırı dakikada 5 metre duvar üretimiyle ortadan kaldıran teknoloji sayesinde hattan çıkan ürünler direk şantiyeye sevk ediliyor. Neopan teknolojisi prefabrike binaların asma tavansız yapılmasına da imkân sağlıyor”.

Neopan teknolojisinin üstün özelliklerini barındıran yaşam konteynerleri de monoblok bir konteynerin tüm özelliklerini barındırmasının yanı sıra demonte olarak sevk edilebilmesi ve kullanılacağı alanda basit teknikleri kurulabilmesi açısından öne çıkıyor. Dolayısıyla yurt dışından gelen taleplerin karşılanmasında nakliye maliyetlerinde sağladığı avantaj nedeniyle özellikle tercih ediliyor. Konteyner tavanı ve duvarlarında kullanılan Neopan teknolojili sandviç panellerin en önemli özelliği yüksek izolasyon değerlerine sahip olması”.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/vefa-prefabrike-daha-az-malzeme-ve-az-iscilik-ile-daha-kaliteli-ve-estetik-urunler_86783.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!