Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

VitrA, Seramik Fuarı Cersaie’deydi

VitrA, 23-27 Eylül 2019 tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenen Cersaie fuarına bu yıl 16. kez katıldı. Dünyanın en büyük seramik fuarındaki 200 metrekarelik standında VitrA, sektör profesyonelleriyle buluşarak en yeni karo koleksiyonlarını tanıttı.

yapi.com.tr
VitrA, Seramik Fuarı Cersaie’deydi

VitrA, 2003’ten bu yana düzenli olarak yer aldığı Cersaie’ye, beton ve ahşap görünümlü karo koleksiyonlarını sergiledi. Mimaride kullanılan malzemeleri renk, doku ve desenlerlerle yorumlayan koleksiyonlar, CementMix ve Wood adlarıyla beğeniye sunuldu.

VitrA’nın diğer karo sistemleriyle uyumlu CementMix koleksiyonu, modern mimarinin önde gelen trendlerinden beton görünümüne karolarla hayata veriyor. İlham veren sıcak bir minimalizm sunan koleksiyon, geleneksel beton rengini, modern toprak tonlarıyla uyumlu sıcak bir doku paletinde yumuşatıyor. Terazzo desenlerini, geometrik çizgiler, doğal taş ve renkli mermer yongalarıyla yeniden yorumluyor.

Betonun farklı katmanlarını sıcak ve soğuk renk seçenekleriyle 6 tonda yorumlayan CementMix; Fine, Micro ve Flake serileriyle, zemin ve duvarlarda endüstriyel tasarıma yeni bir boyut getiriyor. Sıva ve duvar kağıdı dokusunu yansıtan CementMix Fine, betonu en minimal ve sade haliyle yorumlarken, CementMix Micro, çakıl taşı parçalarıyla sakin beton görüntüsünü hareketlendiriyor ve doğal bir etki yaratıyor. Geleneksel Terrazo desenlerini, modern endüstriyel tasarım öğeleriyle yeniden yorumlayan CementMix Flake ise modern geometrik desenler, doğal taş ve mermer parçalarıyla zenginleştirilmiş üç farklı yorum sunuyor.


Doğadan ve organik ağaç desenlerinden ilham alan Wood koleksiyonu, mimari ve iç tasarımdaki geleneksel ahşap kavramını yeniden yorumluyor. Yeni karo sistemi, 400’e yakın türüyle farklı coğrafyalarda, farklı mimari ihtiyaçlara ve tasarım çözümlerine cevap verebilecek çeşitlilik, karakter ve dayanıklılıkta olan meşeden esinleniyor. Meşenin estetiği, yeni desenlerle ve üç yeni koleksiyonda yer alan kent görünümüyle yeniden tanımlanıyor: Oakland, Craft ve Urbanwood.

Dört tonda hazırlanan Oakland, en doğal meşe formundan esinleniyor. Doğanın zamana meydan okuyan güzelliğini temsil eden Oakland koleksiyonu 7,5 x 30 cm boyutlarında mini karolar ve dış mekanda kullanmaya uygun kaymaz bir yüzey sunuyor. Sofistike bir görünüm sağlayan Craft koleksiyonunda, özenle seçilmiş desenleri ve beş renk seçeneğiyle, yeni ürün yelpazesinde dış mekan kullanımı için özel olarak geliştirilen 20 mm’lik karolar bulunuyor. Urbanwood, İskandinav meşesinin sadeliğini beton yüzey dokularıyla birleştiriyor. Endüstriyel bir estetik oluşturmak için yenilikçi teknolojiyi kullanan koleksiyon, geleneksel meşe ağacını çağdaş bir dokuya dönüştürüyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vitra-seramik-fuari-cersaiedeydi_175270.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!