Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vitra'dan, Rusya ve Meksika'ya Yatırım

Eczacıbaşı Vitra Pazarlama ve Satış Müdürü Berna Erbilek, uluslararası yatırımlar için fizibilite çalışmaları yaptıklarını belirterek, Güney Avrupa

Dünya



b>Eczacıbaşı Vitra Pazarlama ve Satış Müdürü Berna Erbilek, uluslararası yatırımlar için fizibilite çalışmaları yaptıklarını belirterek, Güney Avrupa, Meksika ve Rusya'da yatırım yapabileceklerini söyledi.

Son 2 yılda Türkiye'den ABD'ye en çok seramik ürün ihraç eden marka olduklarını kaydeden Erbilek, yüze yakın bayi ile ABD'de yüzde 3'lük pazar payına sahip olduklarını dile getirdi. Vitra'nın en güçlü olduğu pazarın Orta Avrupa ülkeleri olduğunu ifade eden Erbilek, "Almanya'da yüzde 13, İngiltere'de yüzde 6 pazar payımız var. Yaklaşık 55 ülkede aktif ihracat yapıyoruz" dedi.

Vitra'nın Eczacıbaşı'nın ihracattaki dinamosu olduğunu vurgulayan Erbilek, 2008 yılına kadar uluslararası alanda Vitra'nın pazar payını yüzde 5'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Erbilek, "Vitra'nın pazarlaması artık Türkiye'de de dünyada da aynı olacak. Son 15 yıldır tasarıma çok büyük yatırımlarımız oldu. Çin kaynaklı fiyat rekabetine karşı tasarıma ve kaliteye yöneldik. Tasırım ve kalitemizle dünya pazarındaki yerimizi sağlamlaştırıyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vitradan-rusya-ve-meksikaya-yatirim_10662.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!