Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

XPS Derneği’yle Doğru Yalıtım Teknikleri

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 36. Yapı Fuarı’nda sektörün nabzını tutuyor. XPS Derneği, bina ömrü boyunca ısı yalıtımı performansı hakkında bilgi almak isteyenleri standına davet ediyor.

yapi.com.tr
XPS Derneği’yle Doğru Yalıtım Teknikleri

Isı yalıtımı hakkında tüketicileri bilinçlendirmeyi misyon edinen XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, bu yıl 36’ıncısı düzenlenen Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2013’e katılıyor. Fuarda, hangi yüzeyde hangi ısı yalıtımı malzemesinin seçilmesi gerektiği, doğru uygulamanın püf noktaları ve ısı yalıtımıyla ilgili merak edilen tüm konuların cevabı için 3. Salon’un girişinde bulunan XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği’nin standına uğramak yeterli.

Yapı Fuarı’nın sektör için son derece önemli bir etkinlik olduğuna dikkat çeken XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yörük; “Yapı Fuarı sayesinde hem sektör profesyonellerine hem de tüketicilere aynı anda ulaşma şansını yakalıyoruz. Dernek olarak kurulduğumuz günden bu yana bir yandan ısı yalıtımıyla ilgili kamuoyu nezdinde bilinç oluşturmaya çalışıyoruz diğer taraftan sektör profesyonellerine XPS malzemesini tanıtıyoruz” diye konuştu.


http://www.yapi.com.tr/haberler/xps-dernegiyle-dogru-yalitim-teknikleri_107886.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!