Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

YAPI 2002 Ankara Fuarı'na KOSGEB Desteği

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu sene 15.si düzenlenecek olan YAPI 2002 Ankara Fuarı, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi

Yapı-Endüstri Merkezi/Fuarlar Bölümü



apı-Endüstri Merkezi tarafından bu sene 15.si düzenlenecek olan YAPI 2002 Ankara Fuarı, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) tarafından "Yurtiçi Fuar Desteği" kapsamına alındı. 25-29 Eylül 2002 tarihlerinde Altınpark Expo Center, Aydınlıkevler/Ankara'da düzenlenecek fuara SALON C'de katılacak firmalar gerekli şartları sağladıkları takdirde KOSGEB desteğinden faydalanabilecekler.

KOSGEB, Yurtiçi Fuar Destek Prosedürü'ne uygun olarak, 2002 Yılı Yurtiçi Fuar Destek Programı (desteklenen fuarlar) çerçevesinde, imalat sanayiinde faaliyet gösteren ve 1-150 arasında işçi çalıştıran, en az 6 m² ve en çok 15 m² (6, 9, 12 ve 15 m² olarak) alanda sergileme yapacak katılımcı firmalara, KOSGEB için uygulanacak stand m² katılım ücreti üzerinden %50 oranında destek olacaktır.

Söz konusu fuarlara katılımla ilgili toplam talebin desteklenecek toplam alandan fazla olması durumunda firma müracaatları; ISO-9000 KGS Belgesi, İhracat Durumu, Üretim Özelliği, Müracaat Sırası ve KOSGEB Hizmetlerinden Yararlanma Durumu kriterlerine göre değerlendirilerek seçim yapılacaktır.

YAPI 2002 Ankara Fuarı'na KOSGEB Desteğinde katılmak isteyen işletmelerin www.imes.kosgeb.gov.tr/fuardes.asp adresinden temin edecekleri form ve katılımla ilgili diğer istenen belgelerle birlikte en geç 9 Eylül 2002 tarihine kadar kendilerine en yakın KOSGEB Hizmet Merkezine müracaat etmeleri gerekmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-2002-ankara-fuarina-kosgeb-destegi_1161.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!