Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı Sektörü ARCHIVISION GALA’da Buluşacak

ARCHIMIM ve Yapı Medya İletişim işbirliği ile bu yıl ilki organize edilecek olan ARCHIVISION GALA, 14 Haziran Salı akşamı Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu Bahçesi’nde gerçekleşecek.

yapi.com.tr
Yapı Sektörü ARCHIVISION GALA’da Buluşacak

ARCHIMIM ve YAPI Medya İletişim, Türkiye yapı sektörü gücünün uluslararası alanlarda duyulmasına katkı sağlamak, sektörün yapı ve hizmet markaları ile karar vericilerini, farklı bir konseptte buluşturmak için bir etkinlik düzenliyor. İlkay Öngün ve Kaya Erer’in kurucusu olduğu ARCHIMIM ile Aslıhan Abay Erkmen ve Bahadır Erkmen’in kurucusu olduğu YAPI MEDYA İLETİŞİM; yapı sektörünü özel ve ayrıcalıklı mekânlarda, ARCHIVISION GALA’da bir araya getiriyor.

ARCHIMIM ve Yapı Medya İletişim işbirliği ile bu yıl ilki organize edilecek olan ARCHIVISION GALA, 14 Haziran Salı akşamı Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu Bahçesi’nde gerçekleşecek. Yılda en az bir kez düzenlenmesi planlanan etkinliğin amacı; sektör profesyonellerini, mimarları, iç mimarları, üretici firmaları, tasarımcı ve yatırımcıları aynı platformda buluşturmak.

Organizasyon sahipleri projenin kurgusunu ve nasıl tasarladıklarını şu sözlerle ifade etti: “Temel olarak projeyi şu konseptte kurguladık. Etkinlik sahibi, yapı sektörüne hizmet sunan firmalar. Katılımcı firmalar davetlilerini de kendileri belirliyor. Bu firmalar iki farklı şekilde katılım gösterebiliyorlar; davet ettikleri misafirlerini özel olarak ağırlayabilecekleri Lounge Alanlar’da ya da davetin yapıldığı mekânda, genel alanda. Bu özel geceye katılım için yapı sektörüne hizmet sunan firmalardan olmak ya da davet edilmek gerekiyor.

Konsepte uygun firmalara projenin amacını, faydasını ve kendilerine neler sunduğumuzu anlatıyor, teklif götürüyoruz. Özel bir proje olduğu için katılımcı firma sayısını da sınırlı tutuyoruz. Bizler de organizasyon sahibi olarak ilgili kişilere davette bulunuyoruz. Gecede, katılımcı firmaların ürünlerinin kullanıldığı projelerin yer aldığı ARCHIVISION Proje Sergisi düzenliyoruz. Ayrıca, sektörün önemli temsilcilerinin dâhil olduğu gecenin destekçisi olan katılımcı firmalara teşekkür plaketi vererek, kendilerinde gecenin kalıcı bir simgesi olsun istiyoruz. Gelenekselleşmesini öngördüğümüz ARCHIVISION GALA’yı ayrıcalıklı mekânlarda gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”

Kokteyl Prolonge olarak saat 19:00’da başlayıp 23:00’da sonlanacak geceye Tarık Sezer ve Orkestrası müzikleriyle renk katacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-sektoru-archivision-galada-bulusacak_191020.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!