Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Yapı Sektörünün En Büyük Buluşması İzmir’de Kapılarını Açtı

‘Bölgelerinin ve Türk yapı sektörünün en büyük buluşmaları’ Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul ve Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara’nın ardından, İzmir’de düzenlenen ve Ege Bölgesi yapı sektörünü bir araya getiren Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir de kapılarını açtı. Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Yapı Fuarı

yapi.com.tr
Yapı Sektörünün En Büyük Buluşması İzmir’de Kapılarını Açtı

‘Bölgelerinin ve Türk yapı sektörünün en büyük buluşmaları’ Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul ve Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara’nın ardından, İzmir’de düzenlenen ve Ege Bölgesi yapı sektörünü bir araya getiren Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir'de kapılarını açtı. Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, 14 - 17 Ekim 2010 tarihleri arasında görülebilecek.

Doğan Hasol: Yapı sektörü iyiye gidiyorsa, ekonomi de iyiye gidiyor demektir

Fuarın açılışında konuşan YEM Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Hasol, Yapı Fuarları’nın bir bilgi platformu olma özelliğini vurguladı. YEM’in, kuruluşundan bu yana ‘uçan kuştan dahi haberdar olma’ iddiasını taşıdığını anımsatan Hasol, ancak hiçbir zaman haberdar olmakla yetinmediklerini, elde ettikleri bilgiyi sektöre ulaştırmak, yaygınlaştırmak için uğraş verdiklerini söyledi. Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’in bu yıl önceki yıla göre daha da geliştiğini, açıklanan verilerin de ekonomide bir düzelmeye işaret ettiğini aktaran Hasol, “Yapı sektörü ekonominin önemli dinamiklerinden biridir. Sünger sektördür, işsizliği emer; lokomotif sektördür, pek çok yan ürünü peşinden sürükler. Yapı sektörü iyiye gidiyorsa, ekonomi de iyiye gidiyor demektir” şeklinde konuştu.

Barış Onay: Günümüz ihtiyaçlarına yanıt oluşturacak yeni ürünleri vitrine çıkaracağız

YEM Genel Müdürü Barış Onay da, Yapı Fuarları’nın İzmir ayağının 300’e yakın firmanın katılımıyla 16. kez düzenlendiğini ifade etti; Ege ve Akdeniz Bölgelerindeki yatırımcılara sektörün önde gelen markalarındaki gelişme ve yenilikleri izleme olanağı sunduğuna, yapı sektörünü ve bölgeyi Türkiye gündemine taşıdığına dikkat çekti. Fuarın, turizm sektörünün bitmesiyle birlikte hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına her yıl olduğu gibi bu yıl da ivme kazandıracağını ifade eden Onay, “Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, çağdaş teknolojiyi yansıtacak ve günümüz ihtiyaçlarına yanıt oluşturacak yeni ürünleri vitrine çıkaracak” dedi.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-sektorunun-en-buyuk-bulusmasi-izmirde-kapilarini-acti_83208.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!