Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapıların Yeni Gözdesi: Yanmaz Tavanlar

ASPEN, şimdiye kadar ürünlerinde sunduğu estetik, pratik, akustik çözümlere bir yenisini ekliyor. ASPEN İntegra Perspekta metal asma tavan sistemleriyle, 45 dakika yangına dayanım sertifikası alarak can güvenliğinin en önemli önceliği olduğunu kanıtladı.

yapi.com.tr
Yapıların Yeni Gözdesi: Yanmaz Tavanlar

İç mekanlarda yangınların büyümesinin nedenlerinden biri de yangına karşı dayanıksız asma tavan sistemlerinin kullanılması. Sektördeki çeyrek asırlık tecrübesiyle dünyanın önde gelen markalarının tercihi olan Aspen’in Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu, günlük yaşamda hayatların kaybedildiği, yapıların geniş çaplı hasar gördüğü büyük ve yıkıcı bina yangınları ile karşılaşıldığını hatırlatıyor ve yangın güvenliğinin yapı sektörü için çok önemli olduğunu vurguluyor. Her zaman için can güvenliğine öncelik veren Aspen’in yangına dayanıklı ürün gamını geliştirmek için Ar-Ge çalışmalarına hız verildiğini açıklayan Gündoğdu, söz konusu çalışmaların ilk ürününün İntegra Perspekta metal asma tavan sistemleri olduğunu belirtti.

Metal Asma Tavan Fabrikasını 1999 yılında Eskişehir’de açtıklarını, bugüne kadar üretimin 1/3’ini yurt dışına ihraç ettiklerini anlatan Gündoğdu, dünya devlerinin tercih ettiği bir firma olduklarını dile getiriyor. Gündoğdu, bu durumun temel sebebini; 40 kişilik özel proje ekibiyle birlikte her projeye uygun çözümler sunma çabaları ve inovasyona açık yapıları olduğunu vurguluyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/yapilarin-yeni-gozdesi-yanmaz-tavanlar_100952.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!