Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

ASPEN, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’ndeydi

Seçkin markaların ilk tercihlerinden biri olan ASPEN, yapı sektöründeki 23 yıllık tecrübesini, deneyimini, bilgisini, birikimini gençlerle paylaşmaya devam ediyor. 09 Nisan 2012 tarihinde, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okuyan mimarlık öğrencileriyle “ASPEN KAMPÜSTE” buluştu.

yapi.com.tr
1 ASPEN, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’ndeydi

Seçkin markaların ilk tercihlerinden biri olan ASPEN, yapı sektöründeki 23 yıllık tecrübesini, deneyimini, bilgisini, birikimini gençlerle paylaşmaya devam ediyor. 09 Nisan 2012 tarihinde, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okuyan mimarlık öğrencileriyle “ASPEN KAMPÜSTE” buluştu.

Gerçekleştirdiği projelerle uluslararası arenada da Türk yapı sektörünün temsilcisi haline gelen ASPEN daha ulaşılabilir olabilmek, gençlerin yaratıcılığını arttırmak, onlara vizyon kazandırabilmek, birbirinden yaratıcı mimari eserlerin örneklerini paylaşmak amacıyla ASPEN, Türkiye’nin en iyi mimarlarını yetiştiren, bugünkü mimarlık anlayışının temellerinin atan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde derse girdi.



ASPEN Proje ve Tanıtım Sorumlusu Mimar Gözde Doğramacılar, asma tavan sistemlerinin ve zemin sistemlerinin mekanın altını ve üstünü nasıl biçimlendirdiğini, estetik ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu modüler bölme duvar sistemlerinin yapılardaki yaşam kalitesini en üst düzeye nasıl çıkardığını anlattı. Geçmiş senelerde de ASPEN’i üniversitelerde öğrencilere anlatan, Taşyünü Asma Tavan Ürün Müdürü Levent Yılmaz, mimarlık öğrencilerinin sorularını yanıtladı. ASPEN İnsan Kaynakları Müdürü Gülnaz Uyarer bugün staj yapmak, yarın çalışmak isteyen geleceğin mimarlarına ASPEN organizasyonu hakkında bilgi verdi. Pazarlama İletişimi Asistanı Cem Sarıca, ASPEN ürünlerinin tanıtım katalogunun ve hediyelerinin bulunduğu kiti hazırlayıp, dağıtarak öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verdi.



Okula özel olarak yapılan ASPEN ürünlerinden oluşan MOCK-UP, teknik olarak öğrencilerin projelerini hazırlarken yararlanabilecekleri bir kılavuz görevi görüyor. ASPEN Şantiye Sorumlusu İlyas Taşdemir ve ekibi tarafından okula uygulanan MOCK-UP okul yönetimi ve öğrenciler tarafından çok beğenildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/aspen-mimar-sinan-guzel-sanatlar-universitesindeydi_91541.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • ASPEN'e yakışanı yapmış A S P E N... Doğru malzeme, doğru firma ve insanlarla yapılır. Umarım öğrencilerimiz bundan faydalanırlar. Başarılar dileklerimle YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!