Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yaşar Baba'nın Bir Çiftliği Var, İçinde Ne Ararsan Var!

Lüks konutta Selenium markalı projeleri ile dikkat çeken Aşçıoğlu'nun, bu projelerinin başında Tansu Çiller ve Mesut Yılmaz'ı komşu yapan; Sabancı, Koç, Ulusoy ve Boyner ailelerini, Mehmet Kutman, Cavit Çağlar, Sema Küçüksöz'ü aynı çatıda buluşturan Fulya'daki Selenium Twins geliyor. Yaşar Aşçıoğlu'nun müteahhitliğin dışında hiç bilinmeyen

Sabah Gazetesi
Yaşar Baba'nın Bir Çiftliği Var, İçinde Ne Ararsan Var!

STRONG>Koç ve Sabancı'yı rahatsız edecek adam oturamaz

Selenium Twins 31 dönüm üzerinde toplam 163 bin metrekare inşaat alanı üzerine kurulu. 240 konut 95 575 m2 arasında değişirken fiyatları ise 1 milyon 350 bin-2 milyon 250 bin dolar arası değişiyor. Bugüne kadar 201 konut satıldı. Diğer projelerden ayırt edici özelliği dünyada konfor anlamında en yeni teknoloji ne ise Selenium Twins'te o malzemeleri kullanıp Türkiye'nin en konforlu, kaliteli, güvenilir, sağlam rezidansını yaparak ülkenin gelişmişliğine de katkıda bulunması. Selenium Twins projesinin bir başka benzersiz özelliği de, sosyal tesislerine dışarıdan üye alınmayıp sadece daire sahipleri ve misafirleri tarafından kullanılıyor olması.

Hitler'in silahından koleksiyonunda var

Yaşar Aşçıoğlu; "İstanbul Gümüşdere'de bir çiftliğim var. Burada geyiklerim, atlarım var. Akşam oldu mu oraya kendimi atarım. Kafamı dinler, bütün planları orada yaparım. Geçen gün Ajda (Pekkan) geldi bayıldı. Kadir İnanır her zaman geliyor. Ayrıca iki hobim var. Çok büyük bir tesbih koleksiyonum ve de silah koleksiyonum var. Silah koleksiyonumda Hitler'in silahından bile var. Özellikle Birinci ve İkinci Dünya Savaşı'nda kullanılan tabancaları topluyorum. Beni en mutlu eden şey, Türkiye'de başka kimsede olmayan, köpek büyüklüğündeki özel Shetland Mini atım."

Şarkı sözü yazıyor

Yaklaşık 40 yılda 100 bine yakın konut yapan Yaşar Aşçıoğlu, 10 yıl içinde işleri bırakıp genç emekli olmak istiyor. Aşçıoğlu'nun emeklilik planları da hazır. Sadece dostlarının geleceği küçük bir butik otel açacak ve önüne de istediğinde denize açılabileceği bir tekne demirleyecek. Çocukluğundan beri hep çalışan işadamı, bu yüzden özel ilgi alanlarına çok zaman ayıramamış. "Hayatta en büyük arzum gitar çalmaktı, iyi gitar çalabilmeyi çok isterdim" diyen Aşçıoğlu, Türk Sanat Müziğini de çok seviyor. Bu sevgisi ona "şarkı sözü" bile yazdırdı. Hatta son şarkı sözünü de Selami Şahin besteledi.

Ben insanım

İnsanoğlu bir melektir dünyaya geldiğinde
Onu şeytan, onu gaddar yapan insanlardır aslında
Ben küçüktüm, bir melektim.
İnsanları, dostları ömrümce sevecektim.
Sevdim, sevdim onu sevdim darbe yedim yıkıldım.
Kalktım yine sevdim darbe yedim yıkıldım.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/yasar-babanin-bir-ciftligi-var-icinde-ne-ararsan-var_74129.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!