Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yatırımcının Gözü Bu Bölgede!

Köylerinde mandıracılık ve kümes hayvanı yetiştiriciliği gelişen Düzce’ye, sanayiciler de yatırım yapmaya başladı. Düzce’de imarlı arsaların metrekaresi 300 – 1.000 TL, köylerde ise dönümü 5 – 30 bin TL arasında değişiyor.

yapi.com.tr
Yatırımcının Gözü Bu Bölgede!

/p>

Ümit BODUKÇUOĞLU / Turyap Düzce Gayrimenkul Danışmanlığı

“Kısa vadede arsaya, uzun vadede tarlaya yatırım yapın”

Düzce, 3194 sayılı İmar Kanunu ve 8 Şubat 2013 tarihinde belediye meclisinde onaylanan imar planı ile hızlı gelişen bir yer. Doğusundan batısına kuzeyinden güneyine şehrin her yerinde yeni gelişen bölgeler var. Kuzeyde inşa edilen kalıcı konutları şehir merkezine bağlayan bulvar en çok prim yapan yer. İnşa edilen yeni devlet hastanesi ise şehrin batısına ilgiyi artırdı. Adliye binası, emniyet müdürlüğü ve kültür merkezi binaları ise doğusunu canlandırdı. Düzce’nin merkezi ve çevresinde yapılan yatırımlar her zaman kazandırmıştır. Kısa vadeli yatırım yapacaklara düşük metrekareli arsa vasfındaki arsaları, uzun vadeli yatırım yapacaklara da şehrin mücavir alanlarına yeni giren mahallelerdeki tarla vasfındaki boş arazileri almalarını öneririm.

Erdal BIÇAKÇI / Gayrimenkul Danışmanı

“Düzce’ye yatırım yapmak isteyen çok”

İSKİ’nin su havzasında olan Düzce’ye ÇED raporu almadan sanayi yatırımı yapmak olanaksız. Bölgeye sanayi veya çiftlik yatırımı yapmak için çok talep var. Düzce’deki yatırımcılar ağırlıklı olarak tekstil kolunda faaliyet gösteriyor. Ancak henüz büyük çiftlik yatırımları bulunmuyor. Hayvancılık yapmak için çok uygun araziler var. Bolu’da entegre kesim fabrikası bulunması, Düzce’de kümes hayvancılığına talebi artıyor. Bölgede son dönemde çok sayıda irili ufaklı modern besihane açıldı. Uygulanan teşviklerle sığır yetiştiriciliği de hızlı bir şekilde gelişiyor.

Elvan Tarık DÜNDAR / Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

“Sanayicilerin Düzce’ye ilgisi artıyor”

Düzce adeta sanayi şehri konumuna geldi. Düzce’nin 1’inci ve 2’inci Organize Sanayi Bölgelerinde her sektörden fabrika faaliyet gösteriyor. Fabrikalarını buraya taşıyan firmalar bölgeyi ulaşım, iş gücü ve hammadde yönünden tercih ediyorlar. Sanayicilerin bölgeye ilgisinin artmasının ardından Düzce’deki yerel yönetimler de yeni sanayi alanları oluşturdu. D-100 Karayolu’nun İstanbul yönünde Gümüşova İlçesi sınırları içinde kalan bölge sağlı sollu 3’üncü Organize Sanayi Bölgesi olarak planlandı. Konuralp’teki Düzce Üniversitesi ile Düzce ve ilçelerinde bulunan meslek yüksekokullarından mezun olan öğrenciler, bölgede kalifiye eleman sorunu ortadan kaldırıyor.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/yatirimcinin-gozu-bu-bolgede-_109990.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!