Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yatırımcıya Ucuz Sanayi Arsaları

Birçok ülke tarafından örnek alınan Türkiye'ye özel organize sanayi bölgesi modeli, yatırımcılara pek çok avantaj sunuyor. 113 yeni OSB kuruluyor. OSB'lerin alanı 69 bin hektara ulaşıyor. İşte il il OSB'ler.

Milliyet Gazetesi
Yatırımcıya Ucuz Sanayi Arsaları

br />
İstanbul: İstanbul'da 8 OSB faaliyet gösteriyor. İkitelli, Tuzla Mermerciler, İs¬tanbul Deri, istanbul Boya ve Vernik, is¬tanbul Tuzla Kimya Sanayicileri, İstanbul Dudullu, istanbul Tuzla ve Beylikdüzü OSB'lerde 30 bin 573 şirket faaliyet gösteri¬yor. Tuzla Mermerciler OSB'de 3 tahsis edilecek sanayi parseli bulunuyor. Arsa sa¬tış bedelleri 450-600 TL/m2. istanbul Deri OSB'de ise 2 tahsis edilecek sanayi parseli bulunuyor.

İzmir: 7'si kurulma aşamasında 13 OSB bulunuyor, izmir Atatürk, izmir Buca (Ege Giyim) ve İzmir Kemalpaşa OSB tamamen dolu. Tire OSB'de 120 tahsis edilecek sana¬yi parseli bulunuyor. Arsa satış bedelleri 77 TL/m2. 1TOB OSB'de 44 tahsis edilecek sanayi parseli bulunuyor. Arsa satış bedel¬leri 82 TL/m2. İzmir Aliağa OSB'de 183 tahsis edilecek sanayi parseli bulunuyor. Ödemiş, izmir Bergama, İzmir Pancar, Kı¬nık, Menemen (Plastik), Torbalı ve İzmir Bağyurdu OSB ise kurulma aşamasında.

Kahramanmaraş: 2'si kurulma aşa¬masında 3 OSB bulunuyor. Kahramanmaraş OSB'de ar¬sa satış bedelleri 25-35 TL/m2. Elbistan ve Türkoğlu OSB ise kurulma aşamasın¬da.

Karabük: Karabük'te işletmede olan bir OSB bu¬lunuyor

Karaman: Karaman OSB'de 94 şirket faaliyet gösteriyor. Arsa satış bedelleri 7-11 TL/m2.

Kars: Biri kurulma aşamasında 2 OSB bulunuyor. Kars 39 şirket faaliyet gösteri¬yor. Kars Besi OSB ise kurulma aşamasın¬da.

Kastamonu: Biri kurulma aşamasın¬da 2 OSB bulunuyor. Kastamonu OSB'de arsa satış bedelleri 0.90-6.20 TL/m2. Tosya OSB ise kurulma aşamasında bulunuyor.

Kayseri: 3 OSB bulunuyor. Kayseri OSB'de 845 şirket faaliyet gösteriyor. Arsa satış bedelleri 60-90 TL/m2. Kayseri incesu OSB'de arsa satış bedelleri 3-20 TL/m2. Kayseri Mimar Sinan OSB'de arsa satış be¬delleri ise 4-20 TL/m2.

Kırıkkale: Biri kurulma aşamasında 2 OSB bulunuyor. Kırıkkale OSB'de 33 şir¬ket faaliyet gösteriyor. Keskin OSB ise ku¬rulma aşamasında.

Kırklareli: Biri kurulma aşamasında 2 OSB bulunuyor. Kırklareli OSB'de arsa sa¬tış bedelleri 36 TL/m2. Asrey inşaat Aslan Özel OSB ise kurulma aşamasında.

Kırşehir: 2'si kurulma aşamasında 3 OSB bulunuyor. Kırşehir OSB'de 37 şirket faaliyet gösteriyor. Kırşehir Mucur ve Kır¬şehir Kaman OSB ise kurulma aşamasında.

Kilis: Kilis OSB'de 16 şirket faaliyet gös¬teriyor. Arsa satış bedelleri 2 TL/m2.

Kocaeli: 4'ü kurulma aşamasında 12 OSB bulunuyor. Gebze OSB'de 5, Kocaeli TOSB OSB'de 5, Kocaeli-Gebze Plastikçi-ler OSB'de 1 tahsis edilebilecek sanayi par¬seli bulunuyor. Arsa satış bedelleri 300-600 TL/m2 arasında değişiyor. Kocaeli-Gebze Güzeller, Kocaeli-Gebze Dilovası, Kocaeli-Gebze Arslanbey ve Kocaeli-Gebze Asım Kibar OSB'de ise hiç yer bulunmuyor. Kocaeli-Gebze 6 (Imes), Kocaeli-Gebze 4 (istanbul Makine ve İmalat Sanay-cileri), Kocaeli-Gebze V (Kimya), Kocaeli Alikahya ve Kocaeli-Gebze Kömürcüler OSB ise kurulma aşamasında bulunuyor.

Konya: 5'i kurulma aşamasında 9 OSB bulunuyor. Konya Birinci OSB, Konya OSB, Konya Ereğli OSB'de hiç tahsis edile¬cek yer bulunmuyor. Beyşehir OSB'de ise 58 tahsis edilebilecek sanayi parseli bulunu¬yor. Arsa satış bedelleri 8 TL/m2. Akşehir, Seydişehir, Konya Karapınar, Konya Kulu ve Çumra OSB'ler ise kurulma aşamasında.

Kütahya: 3'ü kurulma aşamasında 5 OSB bulunuyor. Kütahya OSB'de 35 şirket faaliyet gösteriyor. Arsa satış bedelleri 9 TL/m2. Gediz OSB'de 6 şirket faaliyet gös¬teriyor. Kütahya Merkez 2, Simav ve Tav¬şanlı OSB ise kurulma aşamasında.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6
http://www.yapi.com.tr/haberler/yatirimciya-ucuz-sanayi-arsalari_75881.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!