Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

YEM Kitabevi'nden Yılbaşına Özel İndirimli Hediye Önerileri

Yılbaşında sevdiklerinize özel indirimlerle birbirinden değerli kitaplar hediye edin. YEM Kitabevi, dünyanın saygın yayınevlerinin kitaplarını yılbaşına özel düzenlediği yüzde 60’a varan indirim kampanyası ile kitapseverlere sunuyor.

yapi.com.tr
YEM Kitabevi'nden Yılbaşına Özel İndirimli Hediye Önerileri

Yılbaşı hediyesi olarak kitabı tercih edenler bu kampanyayla, YEM Kitabevi’nin tasarım, kültür, sanat, moda tasarımı, mimarlık, iç mimarlık başlıklarındaki yerli ve yabancı kitap önerilerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilecekler.

Ülkemizde yapı ve tasarım dünyasına en geniş kitap çeşitliliğiyle uzun yıllardır hizmet veren YEM Kitabevi’nin 10 Aralık 2012 – 11 Ocak 2013 tarihleri arasında geçerli olacak yılbaşı kampanyasında öne çıkan kitaplar; mimarlık, iç mimarlık, kültür, sanat, ürün ve moda tasarımı alanlarına ait güncel ve kapsamlı bir seçkiden oluşuyor.

Her yaştan herkese, a’dan z’ye kitaplar

- Resim, heykel, arkeoloji ve mimarlık üzerine hazırlanmış ilk ve en kapsamlı Türkçe başvuru kaynağı olma özelliğini koruyan Eczacıbaşı Sanat Ansiklopedisi ile “sanat”, madde madde tüm detaylarıyla yanıbaşınızda… (YEM Yayın)

- Bir çocuğun, ailece yaşayacakları evin bir mimar tarafından tasarlanması ve ardından inşa edilmesi sürecini ayrıntılarla, adım adım, tehlikesizce öğrenmesinin yolu şantiyeye gitmek yerine Çocuklar İçin Şantiye Günlüğü ’nü okumak olacak! (YEM Yayın)

- Çocukları sanata yöneltmek, yaratıcılık ve hayal gücünü canlandırmak için bir başvuru kaynağı olan Çocuklar İçin Sanat Kitabı İngiltere’de, 7-14 yaş kategorisinde “İllüstrasyonlu En İyi Çocuk Kitabı Ödülü” kazanmış bir eser... (YEM Yayın)

Tarihte keyifli ve öğretici yolculuklara çıkaran kitaplar

- Sanat ve mimarlık tarihi ekseninde çok kapsamlı olarak hazırlanan 2 ciltlik Mimarlık Atlası , okuyucuları “Mezopotamya’dan Bizans”a, “Romanesk’ten Günümüze” mimarlık ve yapı yapma pratiğinin tarihinde keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. (YEM Yayın)

- İki mühendis ve bir bilim tarihçisi tarafından hazırlanan Anadolu’nun Değirmenleri , bizim topraklarımızdan doğarak tüm dünyaya yayılan, ancak günümüzde kıyıda köşede mahzun kalan değirmen gibi çok önemli bir buluşun öyküsü, bilimin yanı sıra son değirmencilerin anılarıyla zenginleştirilerek aktarılıyor. (YEM Yayın)

- Dünyaca ünlü mimarlık tarihçimiz Prof. Doğan Kuban tarafından yazılan, hazırlanması yaklaşık 5 yıl süren Osmanlı Mimarisi ile, yüzyıllarca Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarında hüküm süren Osmanlı’nın mimarlığa yaklaşımının ayrıntılarını bileceksiniz. (YEM Yayın)

- Yayımlandığı yıl Amerika’da çoksatanlar listesine giren Brunellesci’nin Kubbesi ile Floransa’daki ünlü Santa Maria del Fiore Katedrali’nin yapım öyküsünü öğrenecek; Ross King ’in, mimarın kişisel serüveninin yanı sıra dönemin savaşları, siyasal entrikaları, ağır çalışma koşullarını içeren dramatik anlatımıyla Ortaçağ İtalyası’na uzanacaksınız. (YEM Yayın)

- Okurları, mimarlık dünyasının bilinmeyen kıvrımlarında kâh keyifli, kâh düşündürücü bir yolculuğa çıkaran Mimarlar Dik Durur! İlginç Öyküler, tuhaflıkları, hüzünleri, küskünlükleri, neşeleri, eğlenceli kişilikleri ve başlarına gelen ilginç olaylarla mimarların insancıl yanlarını öne çıkarıyor. Doğan Hasol tarafından kaleme alınan bu sıra dışı gerçek öyküler, yalnızca mimarların değil, mimarlığa yakınlık duyan ya da belli bir döneme mimarların penceresinden göz atmak isteyen herkesin ilgisini çekecek. (YEM Yayın)

Kavramların derinliğine ulaştıran felsefe kitapları

- Geleceğin insan-merkezli, hümanist ve tasarım odaklı dünyasının temelini oluşturacak bir estetik biliminin “yapıtaşlarını” belirlemeyi amaçlayan Tasarım Felsefesi’nde, tasarım olarak bilim, sanat ve teknik arasındaki ilişkinin yanı sıra mimarlık, kent, resim, müzik ve edebiyat gibi belli başlı tasarım modelleri çözümleniyor. (YEM Yayın)

- Gilles Deleuze ve Félix Guattari’nin yapıtları son zamanlarda diğer sanat dallarında olduğu gibi mimarlık ve tasarım alanlarında da geniş yankı bulmuş, birçok mimar ve mimarlık kuramcısına esin kaynağı olmuştur. Mimarlar için Deleuze ve Guattari ’de bu iki düşünürün ortaya attıkları kapsamlı ve karmaşık fikirler, özellikle mimar ve tasarımcıların ufkunu genişleterek, onların ifade olanaklarıyla ilgili önyargılarını kırmalarını ve mimarlığı düşündüklerimizin ve yaptıklarımızın içine yedirerek yaşamın dokusuna ait kılan yaratıcı konseptler ve işler çıkarmalarını sağlayacak. (YEM Yayın)

- Finlandiya’nın önde gelen mimar ve mimarlık kuramcılarından Juhani Pallasmaa’nın imzasını taşıyan ve ilk yayımlanışından bu yana bir mimarlık kuramı klasiğine dönüşen Tenin Gözleri: Mimarlık ve Duyular , mimarlara ve öğrencilere bütüncül bir mimarlık arayışında esin kaynağı olmayı ve genel okurun dünyayı algılama biçimini zenginleştirmeyi sürdürüyor. (YEM Yayın)

- Mimarlık ve felsefe, daha önce hiç bu kadar açık ve kesin bir şekilde “karşı karşıya” gelmemişti. Tekil Nesneler: Mimarlık ve Felsefe’de, bir filozof ve bir mimar, Jean Baudrillard ve Jean Nouvel , her ikisinin de yapıt ve araştırmalarına kaynaklık eden “tekillik” motifi üzerine yaptıkları denemede, çağımızı ilgilendiren temel, yakıcı sorunlara değiniyorlar. Ütopyacı ruhu hortlatarak geleceğin şehrini hayal ediyorlar. Saydamlık ideali ya da ideolojisinin, siyasetten mimarlığa, hemen her alana nasıl yavaş yavaş nüfuz ettiğini soruşturuyorlar. (YEM Yayın)

Dünyanın saygın yayınevlerinden hediye seçenekleri

Taschen Yayınları YEM Kitabevi’nde
Sanat, sanat tarihi, moda ve tasarım alanında yayınladığı sayısız eserle bu alanda tüm dünyada saygın bir yer kazanan Taschen Yayınevi’nden kütüphanenize değer katacak başucu kitapları YEM Kitabevleri’nde yılbaşına özel kampanyalı fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

Fotoğrafın ustaları ve son 10 yılın en akılda kalan olaylarına farklı objektiflerden bakış
Decade serisi, Phaidon Yayınevi’nin özellikle belgesel fotoğrafçılığında en önemli ajans ve fotoğrafçıların ödüllü çalışmalarıyla dünya tarihinin son 10 yılına damgasını vurmuş olaylarını en etkileyici karelerle fotoğrafseverlere sunuyor.

Evinize, bahçelerinize ve teraslarınıza en ünlü tasarımcıların dokunuşlarını yansıtın
Tüm dünyada büyük ilgiyle karşılanan Frechmann ve Dom yayınevlerinin, mimarlık, iç mimarlık ve dekorasyon kitaplarıyla alanında ün yapmış tasarımcıların en etkileyici çalışmalarına göz atma şansına ulaşabilir, yaşam alanlarınıza fark katacak ipuçlarını bulabilirsiniz.


Kampanyaya dahil yayınlar ve diğer tüm kitaplar YEM Kitabevi’nin Beşiktaş ve Fulya’daki mağazalarından ve www.yemkitabevi.com adresinden satın alınabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yem-kitabevinden-yilbasina-ozel-indirimli-hediye-onerileri_103434.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!